Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Teksti Tarja Korpinen

Mies kysyi, lähtisinkö joku päivä hänen kanssa kahville. Mielelläni suostuin. Hän ehdotti erästä oikein kivaa kahvilaa. Yritin joskus mennä siihen kahvilaan mutta se oli aivan täynnä herkuttelijoita. Ajattelin että onpa kiva käydä siellä nyt ja tutustua tähän mieheen.

Kun olin hetken iloinnut tästä, tipahdin maanpinnalle ja tuli mieleeni että ei ole hajuakaan tarjotaanko tässä kahvilassa mitään gluteenitonta. Olen käynyt siellä vuosia sitten kun kahvila oli vielä entisessä paikassa ja noudatin vielä tavallista ruokavaliota. Onneksi on netti, ajattelin. Selasin kahvilan sivut ja sieltä en tullut yhtään viisaammaksi, mutta onneksi löytyi sähköpostiosoite. Siis "kysyvä ei tieltä eksy". Sainkin vastauksen jonka mukaan herkkuja löytyy myös gluteenittomana. Vähän tyrmistyneenä mietin että on se tämäkin, että ei voi vain iloita vaan tämä ruokavalio palauttaa realiteetit vaikka missä tilanteissa.

Hyvillä ja vähän jännittynein mielin odotin tapaamistamme, siis ensimmäistä. Treffit sujuivat hyvin, mies oli oikein mukava ja meillä riitti juteltavaa.

Ja minä niin toivoin, kun siirryin gluteenittomalle ruokavaliolle, että nivelvaivat helpottaisi. Mitä vielä, nyt olen polvien takia sairaslomalla. Mikä sitten on nivelrikon osuus ja mikä jotain muuta.  Toivon todella, että tämä viikko rauhoittaa tilanteen.

Meillä oli loppuviikosta työpaikalla muutto uuteen Kaarisairaalaan. Työnkuva tulee muuttumaan ja paljon olisi vielä asioita joihin pitäisi perehtyä ennenkuin työhön tulee myös päivystäminen.

En ole ennen kokenut ja tuskin enään kohdalleni tulee vastaavaa muuttoa sairaalassa. Neljä leikkausyksikköä, teho-osasto, heräämö, vastasyntyneiden teho-osasto ja paljon muuta muutti pääosin kahden päivän aikana. Valtava hyörinä oli uudesssa sairaalassa päämuuttopäivänänä.

Minä olin leikkaussalissa purkamassa pahvilaatikoista tavaroita lääkeautomaatin laatikoihin ja salin kaappeihin. Testattiin myös hengityskoneita ja tietojärjestelmiä. Välillä kävin kaasukoulutuksessa ja tutustumassa Naisten akuuttiyksikköön. Valtavasti on työtä ja asioita otettava huomioon jotta kaikki toimisivat hyvin kun aletaan hoitamaan potilaita uusissa tiloissa. Kuvia en saanut tähän laitettua ikävä kyllä.

Mutta tässäpä loppuun jälleen vesistömuisto viime kesältä.

Tunnisteet: 
kahvilat

Lisää uusi kommentti