Olet täällä

talvi

112

Onko kenelläkään koskaan sellainen olo keittiössä, ettei tosiaan tiedä mitä pitäisi tehdä ja millä. Sain Helsingin reissulla kasan erilaisia eksoottisia ruokatarvikkeita. Ruotsissa viljeltyjä kidneypapuja, eli munuaispapuja. Linssejä ja härkäpapujauhoja. Saanko edes käyttää härkäpapujauhoja? Lisäksi kaapistani löytyy jos jonkin näköistä jauhoa, mitä käytän milloin missäkin. Tottapuhuen minulla ei ole minkään näköistä hajua mitä jauhoja kuuluu milloinkin käyttää, kun leivon. Kokeilen aina eri hiutaleita, suurimoita ja jauhoja sekaisin.

107

Tätä on niin paljon odotettu! Muutama viikko takaperin lumentulo ja pakkanen tuli jälleen pienenä shokkina ainakin hevostenomistajille ja autoilijoille. Pokerilla ja Huikkauksella oli neljä vapaapäivää lumentulon takia ja autossa edelleen kesärenkaat. Tuntuu ettei koskaan olisi valmis lumentulolle, vaikka joka vuosi se tupsahtaa kuitenkin jossain vaiheessa maankamaralle. Nyt se kuitenkin tuli odotetusti. Hevosten kengitykset on kunnossa ja autossa on talvirenkaat. 

Tunnisteet: 
kivaalumestatalvi
Anonymous (ei varmistettu)
109

Joskus on hankala saada tekstiä ulos aivoista. Tai ainakaan sen näköiseksi, että se olisi omasta mielestäni julkaisukelpoista. Ehkei silloin olekaan hyvä aika kirjoittaa? Kirjoittaminen käy työstä, erityisesti kun työstää romaani(n raakiletta) josta odottaa kovasti palautetta ja lähtölaskentaa kohti kustantajaa. 

Tilaa syöte RSS - talvi