Olet täällä

gluteeniton ruokavalio

37Minun oli aivan pakko päästä kirjoittamaan tästä aiheesta, sillä yleinen mielipide sairaalan ruoista on, noh, tiedättehän. Negatiivista, huonoista odotuksistani huolimatta yllätyin todella, miten hyvää ruokaa sain. Kunhan vaan kertoo oman ruokavalionsa rajoitteet, niin homma sujuu kuin rasvattu. Kahden viikon aikana minulla ehti olla useita huonetovereita, jotka kaikki kehuivat tarjoilua. Joten mielipide ei tule nyt vain minun suustani. 

Anonymous (ei varmistettu)
4

Teksti Ann-Mari

Seurasin ja kirjasin helmikuussa ylös perheemme ruokamenoja. Toki minulla oli siitä jonkinlainen käsitys jo ennalta, mutta oli todella avartavaa kirjata ylös kaikki menot, eritellä sieltä ruoat ja muut päivittäistavaratuotteet ja tietenkin erityisesti gluteenittomat tuotteet.

Anonymous (ei varmistettu)
54

Tiedättekö sen tunteen kun kahvilan työntekijä tunkee sormensa paljain käsin sun pullaasi tai sämpylääsi testatakseen onko sämpylä tai pulla sulanut? Minä tiedän. 

Kun sairastuin keliakiaan, niin mun ravintoterapeutti pyysi olemaan gramman tarkka ruokavaliossaan ja se jäi mulle päälle. Kurkin aina, että mitä kahvilan tiskin takana tapahtuu. Vaihdetaanko hanskat ja otetaanko puhtailla pihdeillä tuotteita ja niin edelleen. 

Anonymous (ei varmistettu)
8

Keliakian hyväksyminen diagnoosin jälkeen.

Anonymous (ei varmistettu)
2
Pyrin elämässäni keskittymään käsillä olevaan hetkeen ja päivään, sillä eilinen on mennyt eikä huomista vielä ole. Näin joulun alla mielessäni on odotus, jota elämässäni on viime aikoina ollut monessa asiassa. Joidenkin asioiden odottaminen on itsessään se juttu. Elämä tuo toisinaan kuitenkin odottamattomiakin yllätyksiä, joihin ei voi etukäteen valmistautua.
2

Moikka!

Nyt se sitten alkaa: bloggaaminen asiasta, joka on todella lähellä sydäntäni, vai pitäisikö sanoa suolistoani.

Sivut

Tilaa syöte RSS - gluteeniton ruokavalio