Olet täällä

ruoanlaitto

Anonymous (ei varmistettu)
127

Teksti Ann-Mari

Meidän perheemme uusi vuosi lähti käyntiin varsin vauhdikkaasti.

Esikoisemme sai juuri ennen joulua tiedon opiskelupaikasta Ruotsissa. Joulun pyhät ja välipäivät kuluivatkin sitten asunnon metsästämisessä ja muiden käytännönjärjestelyiden organisoinnissa. Kaikki saatiin järjestymään kunnialla ja ajoissa, jotta tyttö pääsi lähtemään heti alkuvuodesta uuteen kotikaupunkiinsa. 

134

Onko kenelläkään koskaan sellainen olo keittiössä, ettei tosiaan tiedä mitä pitäisi tehdä ja millä. Sain Helsingin reissulla kasan erilaisia eksoottisia ruokatarvikkeita. Ruotsissa viljeltyjä kidneypapuja, eli munuaispapuja. Linssejä ja härkäpapujauhoja. Saanko edes käyttää härkäpapujauhoja? Lisäksi kaapistani löytyy jos jonkin näköistä jauhoa, mitä käytän milloin missäkin. Tottapuhuen minulla ei ole minkään näköistä hajua mitä jauhoja kuuluu milloinkin käyttää, kun leivon. Kokeilen aina eri hiutaleita, suurimoita ja jauhoja sekaisin.

Tilaa syöte RSS - ruoanlaitto