Olet täällä

kahvilat

72

Hetki sitten vietettiin Suomen 100-vuotisjuhlia ja olipa hienoa huomata, kuinka koko vuoden #suomi100-jutut kulminoituivat suureen, arvokkaaseen juhlaan. Ehkä liikuttavinta oli se, kuinka myös muut maat onnittelivat Suomea. Koen arvostavani kotimaatani, mutta huomaan, että pitäisi olla vieläkin kiitollisempi mm. ilmaisesta koulutusjärjestelmästämme jne., sillä helposti asioita pitää itsestäänselvyytenä. Keliaakikoille Suomi on erinomainen maa asua!

Tunnisteet: 
keliakiakahvilat
Anonymous (ei varmistettu)
2

Minusta on ihana kertoa silloin kun löydän jotain ihanaa. Eilen olimme ystävän kanssa Vantaan Jumbossa ja mietimme, että mihin menisimme kahville. Sanoin ystävälle, että käyn haastattelemassa Arnoldsin kahvilan työntekijää. Olin aiemmin jo kuullut, että heillä on gluteenittomana joku heidän oma kehittelemänsä jyväsämpylä. Minulla ei itselläni ollut mitään tuntumaa aiemmin Arnoldsin kahvilasta ja sen gluteenittomista tuotteista, jotenkin olen sen ohittanut aina aiemmin. 

Tunnisteet: 
kahvilatkeliakia
Anonymous (ei varmistettu)
34

Tiedättekö sen tunteen kun kahvilan työntekijä tunkee sormensa paljain käsin sun pullaasi tai sämpylääsi testatakseen onko sämpylä tai pulla sulanut? Minä tiedän. 

Kun sairastuin keliakiaan, niin mun ravintoterapeutti pyysi olemaan gramman tarkka ruokavaliossaan ja se jäi mulle päälle. Kurkin aina, että mitä kahvilan tiskin takana tapahtuu. Vaihdetaanko hanskat ja otetaanko puhtailla pihdeillä tuotteita ja niin edelleen. 

Anonymous (ei varmistettu)
0

On paikkoja, joissa olisi oikeasti mukava piipahtaa lounaalla, mutta valitettavasti hyvin usein pitää olla silmä tarkkana, jotta luontaisesti gluteeniton ruokailu onnistuu. Tarkoitus on hyvä, mutta valitettavasti henkilökunnan tietotaito ei riitä, vaikka kyseessä onkin S-ketjuun kuuluva ruokapaikka. Käymme lähes aina keskutelun siitä, mitä luontaisesti gluteeniton ruokavalio tarkoittaa, leipäni on lämmitetty kaikille tarkoitetussa leivänpaahtimessa ja levitteet leivän päälle otetaan kaikille yhteisestä rasiasta.

44

Olemme huomenna lähdössä karavaanarireissuun Savoon päin ja melkoista härdelliä tämä valmisteluhomma on ollut. Meidän Julius sai houkuteltua kaverinsa lähtemään mukaan reissaamaan, joten olen tässä yrittänyt koota neljän hengen tavaroita ruokineen mukaan. Kaksi matkalaisista on keliaakikkoja, minä ja Julius. 

 

Tunnisteet: 
matkailukahvilat
Anonymous (ei varmistettu)
107

Teksti Tarja Korpinen

Mies kysyi, lähtisinkö joku päivä hänen kanssa kahville. Mielelläni suostuin. Hän ehdotti erästä oikein kivaa kahvilaa. Yritin joskus mennä siihen kahvilaan mutta se oli aivan täynnä herkuttelijoita. Ajattelin että onpa kiva käydä siellä nyt ja tutustua tähän mieheen.

Tunnisteet: 
kahvilat
Tilaa syöte RSS - kahvilat