Olet täällä

kesä

67

Kesä on ulkoilun kulta-aikaa. Tosin nykyään säät tuntuvat olevan kuin morsiamet - ikinä ei tiedä, milloin sataa tai paistaa. On ihanaa, kun aurinko porottaa ja silloin kannattaa mahdollisuuksien mukaan ottaa siitä kaikki irti. Pakata piknik-eväät reppuun ja lähteä ulkoilemaan tai vain istuskelemaan. Pari viikkoa sitten siskoni tuli luokseni Turkuun ja vietimmekin monta tuntia piknikillä.

Anonymous (ei varmistettu)
63

Meidän kesä alkoi ihan kunnolla tänä vuonna kesäkuun ensimmäisenä päivänä, kun kutsuimme joukon ystäviämme lapsineen viettämään meille äitien ja lasten kesäjuhlia. Suurin osa ystävistä tuli samasta rivitalosta, joten tutut lapset pääsivät hetkessä kunnon juhlamoodiin. Kuusi naista ja 14 lasta skoolasi kesälle, auringolle ja yhdessäololle. Aikuisten laseissa oli jäähilejuomaa, lasten boolia, johon boolivastaava Henrik laittoi Spritea, omenamehua ja omenanpaloja. Hyvää ja raikasta! 

110

Tähän kesään on mahtunut paljon ihania tapahtumia, jotka jäävät kauniina ja hauskoina muistoina mukaan kuljetettaviksi. On ollut piknikkejä, töitä, ystävien kanssa chillailua, vähän riehakkaampaa menoa baarissa ja pikkuveljen rippijuhlat. Ja One Directionin konsertissakin kävin pikkusiskoni kanssa, joka fanittaa kyseistä poikabändiä ihan hulluna. Ja taisi mustakin vähän fani tulla ;) Olen yllättynyt siitä, kuinka paljon olen saanut tästä kesästä irti, vaikka kesä ei kuulu lempivuodenaikoihini ja yleensä hukun töihin, mutta nyt kaikki on pysynyt balanssissa.

Anonymous (ei varmistettu)
109

Joskus on hankala saada tekstiä ulos aivoista. Tai ainakaan sen näköiseksi, että se olisi omasta mielestäni julkaisukelpoista. Ehkei silloin olekaan hyvä aika kirjoittaa? Kirjoittaminen käy työstä, erityisesti kun työstää romaani(n raakiletta) josta odottaa kovasti palautetta ja lähtölaskentaa kohti kustantajaa. 

47

Kesällä mä ajoin. Mitä? Ihmeellistä kuinka lähellä se kesä oikeasti jo on. Mulla loppui oikea koulu tänään. Sitten on enää kaksi viikkoa kokeita ja se on loppu. Siinä samassa herääkin kysymys mitä minä ja te aijomme tehdä kesällä? Nyt on siis minun puoleltani blogihaaste heitetty ilmaan. Eli homman nimi on seuraava. Listatkaa muutama asia, ei tarvitse olla isoja asioita, mitkä aijotte toteuttaa kesällä tai haluaisitte toteuttaa.

Anonymous (ei varmistettu)
45

Long time no see!

Olen taistellut sekä tietokoneeni, että itseni kanssa viime aikoina. Tietokone sammuu, kun siihen päin hengittääkin, kirjoituksen lentäessä samalla kuin tuhka tuuleen. Itse taas olen sammunut viime aikoina vähintään yhtä usein kuin tietokoneeni, väsymyksestä siis :D Olen hiukan sairastellut ja tälläkin hetkellä saikulla. Aikaa siis olisi kirjoittaa, jos kone sen sallii. Koitan pidätellä hengitystä.

 

Tunnisteet: 
kesäjuhlat
Tilaa syöte RSS - kesä