Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Joskus on hankala saada tekstiä ulos aivoista. Tai ainakaan sen näköiseksi, että se olisi omasta mielestäni julkaisukelpoista. Ehkei silloin olekaan hyvä aika kirjoittaa? Kirjoittaminen käy työstä, erityisesti kun työstää romaani(n raakiletta) josta odottaa kovasti palautetta ja lähtölaskentaa kohti kustantajaa. 

Silloin on hyvä keskittyä johonkin muuhun. Nämä muutamat viikot ovat menneet sujuvasti, ehkä liiankin sujuvasti vailla mitään järkevää tekemistä. Takamus on kiinnittynyt sohvan pohjalla ja kädet playstation 3 -ohjaimeen ja silmät tapittavat Final Fantasy XIII-peliä. 
Pelaaminen on addiktoivaa, mutta myös opettavaista. Siinä oppii kieliä, kärsivällisyyttä, harkinnan ja varaisuutta sekä suunnitelmallisuutta. 

Nykyajan pelit ovat niin kaukana aikojen alun Mario Bros -veljesten tiiliskivien paukuttelusta. Tätä harvat ymmärtävät, samasta syystä kuin ovat ymmärtämättömiä muiden tuntemattomien asioiden suhteen. Mutta se ei vie minulta pelaamisen iloa pois; päinvastoin. 

Myös ristikko on tarttunut käteeni ahkerasti. Ristikot ovat erinomaista tekemistä aivoille sekä sormille, ennen kaikkea myös hermoilla, mutta tuottavat todella paljon onnistumisen iloa tekijälle joka jaksaa yrittää uudestaan ja uudestaan. 

Kaikki ovat huomanneet että on sellainen pieni ja ailahteleva vuodenaika kuin kesä. Se on vuodenajoista vähiten suosikki minulle. Olen ehdottomasti syksy- ja talvi-ihmisiä. Odotan innolla iltojen pimentymistä, niiden kylmenemistä  ja kirpeita tuulia ikkunasta. Teen silti parhaani, että nautin kesästä. Inhokki aika vuodesta on oivallinen tapa harjoittaa hetkessä elämisen taitoa. 

Kun on hetkessä kiinni, olemma kuulema onnellisimmillaan. Silloin syntyy myös uusia ja ihania makuelämyksiä. Oma ruuanlaittoini on siinä ja siinä innokkuuden suhteen. Teen ruokaa lähinnä koska on pakko.

Tässä tämän päivän kasaan heitetty salaatti.

Herkullinen vaikka itse kehukin (sekä syön!).

Salaatin voi heittää kasaan seuraavista aineksista:

makaronia

avomaakurkku

miniluumutomaatteja

aurinkokuivattuja tomaatteja

Kartanon pikkelsiä

sekä kasvissekoitus maun mukaan

Salaatti maistuu lämpimänä ja kylmänä!

Lisää uusi kommentti