Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
75

Teksti Ann-Mari

Kävimme joululomalla Teneriffalla, ja löysimme sieltä aivan odottomattoman helmen, saaren parhaan pizzerian. Ja mikä parasta, kaikki ravintolan pizzat oli mahdollista saada gluteenittomana - ilman lisämaksua!

Keliaakikon on nykyisin helppo reissata Kanariansaarilla. Ravintolojen henkilökunta on hyvin tietoinen keliakiasta, ja mielellään varmistaa annoksen gluteenittomuuden aina kokilta, jos ei siitä ole varma. Monella ruokalistalla on jo hyvät merkinnät allergioista, myös gluteenista.

Silti koimme iloisen yllätyksen, kun reissullamme pieneen Icod de los Vinosin kylään saaren luoteisosaan löysimme pizzerian, jonka ikkunassa oli iso gluteenittomuudesta kertova merkki. Ciao Bella -ravintola tuli vastaamme ihan sattumalta, kun etsimme Lohikäärmepuun ihailun jälkeen ruokapaikkaa.

Ja mikä herkkupaikka löytyikään! Kaikki pizzat, joita listalla oli varmasti parikymmentä, oli mahdollista saada gluteenittomina. Mitään lisämaksua gluteenittomuudesta ei peritty, ja hinnat olivat muutenkin edulliset, 7-8,50 euroa.

Kaisa valitsi pizzan, jossa oli parmesaania, ilmakuivattua kinkkua ja rucolaa. Itse söin saman pizzan perinteisellä pohjalla, ja kilvan kehuimme annoksiamme parhaiksi pizzoiksi mitä olemme syöneet. Lämmin suositus siis!

Mieheni valitsi itselleen pizzan, jossa oli isoja kuorellisia katkarapuja - vähän toista kuin meidän pienet pakastekatkarapumme. Sekin oli kuulemma varsin maukas.

Ja mistä tämä helmi sitten löytyy? Pizzeria Ciao Bella löytyy Icod de los Vinosin kylästä osoitteesta Calle San Sebastián 32. Nettisivuja arvintolalla ei ole, mutta fb-sivut löytyvät. Ja kannattaa ennen herkuttelua käydä katsomassa se tuhatvuotinen traakkipuu, El Drago, varsin komea ilmestys!

Kommentit

Pizzoja tuijotellessa tuli nälkä.
Ne olivat supermaukkaita! :-)
buy prednisone online no prescription - 120 prednisone where can i get prednisone over the counter

Sivut

Lisää uusi kommentti