Olet täällä

pitkäaikaissairaus

37Minun oli aivan pakko päästä kirjoittamaan tästä aiheesta, sillä yleinen mielipide sairaalan ruoista on, noh, tiedättehän. Negatiivista, huonoista odotuksistani huolimatta yllätyin todella, miten hyvää ruokaa sain. Kunhan vaan kertoo oman ruokavalionsa rajoitteet, niin homma sujuu kuin rasvattu. Kahden viikon aikana minulla ehti olla useita huonetovereita, jotka kaikki kehuivat tarjoilua. Joten mielipide ei tule nyt vain minun suustani. 

50

Tekstin kirjoittamisella on nyt vähän hassu aika. Kello näyttää 1:40, mutta uni ei vaan ota tullakseen niin päätin kirjoittaa tänne. Edellisestä tekstistäni on vierähtänyt jo tovi, mutta totuuden nimissä kaikki aika tietokoneella on mennyt muutamien kuvien muokkaamiseen ja videon editointiin. Olen ollut hyvin vähän tietokoneella. 

Anonymous (ei varmistettu)
46

Heipähei! Tästä kirjoituksesta starttaa minun urani täällä blogissa, joten päätin alkuun selventää omat taustani gluteenittomuuteen, sillä keliakiaa minulla ei ole. Toivottavasti jaksat lukea tämän romaanin, sillä se selventää monta asiaa, mitä tulevissa kirjoituksissa tulen pohtimaan/kertomaan. :)

Tunnisteet: 
pitkäaikaissairaus
48

Hei jälleen. Tämä teksti tulee olemaan lyhyt ja hiukan muista teksteistä poikkeava.

0

Sain keliakian ikuiseksi kaverikseni vuonna 2006, kolme vuotta myöhemmin, kun Juliuksella todettiin keliakia. Olihan se shokki, vaikka perheessä keliakian kanssa oli eletty jo kolme vuotta. Lapsella todettu keliakia oli paljon vaikeampi asia kuin omalla kohdallani. Julius oli vasta 3-vuotias ja ruokailujen suhteen hyvin paljon vielä aikuisten ”armoilla”.

Tilaa syöte RSS - pitkäaikaissairaus