Olet täällä

harrastukset

62

Noniin puhelin kaivettu läpikotaisin. Tykkäättekö tämän tyyppisistä teksteistä? Mun mielestä näitä on oikein hauska kirjoitella, kun puhelin kulkee taskussa kokoajan ja on käden ulottuvilla. Minun piti julkaista toissapäivänä eräs mielenkiintoinen teksti, mutta tässä tekstissä selviää syy miksi en sitten julkaissutkaan sitä. Josko sitten seuraavalla kerralla. 

48

Tuntuu kovin hauskalta, että mun kesälomaani on ollut jo 19 päivää ja niistä on ollut kolme vapaata. Olen siis tähän saakka jokapäivä ollut jossain, mutta missä? Töissä, parhaassa kesätyöpaikassa mitä voin itselleni kuvitella. Tallilla, siellä pystyn yhdistämään kaiken mitä tältä kesälomalta hain. Työt, ratsastuksen, valokuvaamisen ja liikunnan. Olen saanut alleni uusia hevosia ja oppinut paljon valokuvauksesta.

47

Kesällä mä ajoin. Mitä? Ihmeellistä kuinka lähellä se kesä oikeasti jo on. Mulla loppui oikea koulu tänään. Sitten on enää kaksi viikkoa kokeita ja se on loppu. Siinä samassa herääkin kysymys mitä minä ja te aijomme tehdä kesällä? Nyt on siis minun puoleltani blogihaaste heitetty ilmaan. Eli homman nimi on seuraava. Listatkaa muutama asia, ei tarvitse olla isoja asioita, mitkä aijotte toteuttaa kesällä tai haluaisitte toteuttaa.

Anonymous (ei varmistettu)
78

Liikunta

Pyrin liikkumaan mahdollisimman paljon, kauppareissut, portaat, vapaa-ajalla, huvikseni ja hyödyksi. Vasemmassa ranteessani on aktiivisuusmittari, joka kertoo miten laiska tai aktiivinen olen päivän aikana ollut. Minua se on ainakin auttanut liikuttamaan jalkojani, astumaan ulos raittiiseen ilmaan, kulkemaan metsäpolkujen kautta pururadalle ja katsomaan kameranlinssin kautta maailmaa.

67

Pääsin linturetkelle Liminganlahdelle. Nautin tunnelmasta, meri, kevät, keväiset äänet ja tietysti tuhannet siivekkäät, tekivät päivästä ikimuistoisen. Maisemakin oli aika erikoinen. Esteettömät puiset kävelysillat helpottivat liikkumista, lapsiperheitä vaunuineen oli paljon liikkeellä. Hieno retkikohde. Lintutornista oli hyvä katsella maisemia ja kiikaroida lintuja. Näkyvissä oli ainakin hanhia, joutsenia ja sorsia. En ole alan harrastaja, mutta ymmärrän kyllä, kuinka jännittävää on bongailla lajeja. Luontokuvaustakin arvostan enemmän, kun näin ihmisiä kameroineen.

Anonymous (ei varmistettu)
0

Nyt jännittää. Tästä alkaa ensimmäinen blogitekstini ikinä! Vaikka rakastankin kirjoittamista, ollaan nyt niin jännän äärellä, että tässähän meinaa vähän jäätyä!

Tilaa syöte RSS - harrastukset