Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Teksti Ann-Mari

Kaisan synttäreitä juhlittiin heinäkuussa. Vaikka kesä onkin ollut säältään varsin vaihteleva, sattui juhlapäiväksi niin hyvä sää, että päätimme viettää kemut mökillämme.

Tein tarjottavat valmiiksi jo kotona, sillä mökillämme ei ole esimerkiksi uunia. Leipomukset vain autoon ja nokka kohti aurinkoista Porvoota!

Sankarin toiveesta pöytään katettiin vuohenjuusto-tomaattipiirakkaa, porkkanakakkuleivoksia, keksejä sekä törkeän makeaa ja hyvää suklaakakkua. Suklaakakku on Kaisan ehdoton suosikkikakku, ja tälläkin kertaa se sai toimittaa kestien pääherkun virkaa. Oikeaastaan kakussa ei ole kyllä suklaata, mutta paljon kaakaota, sokeria ja voita...

Vuohenjuusto-tomaattipiirakka on meidän perheemme suosikki suolaisista piirakoista. Tällä kertaa oikaisin hieman ja tein pohjan Vuohelan valmiista piirakkataikinasta. Päälle vähän pestoa, vuohenjuustoa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja tuoreita tomaatteja. Herkullista!

Viimeisenä sitten porkkanakakkuleivokset. Ne tein pellille, leikkasin suupaloiksi ja päälle sipaisimme sitten oikein reilusti ihanaa tuorejuustokuorrutetta. Kaisa koristeli komeudun vielä syötävällä hopeahilellä.

Makoisat olivat leivonnaiset, ja kaikki gluteenittomia!

Lisää uusi kommentti