Olet täällä

kielikäännös

Anonymous (ei varmistettu)
108

Kun odottaa lääkärin soittoa ja koetuloksia sitä helposti pelkää pahinta. Kuvittelee melkein oman kuolemansa läpi ja murehtii miten perhe selviää. Kun itse sain kuulla puhelimitse sairastavani keliakiaa koin äärimmäisen suurta helpotusta. Tieto tuli täytenä yllätyksenä, mutta olin ikionnellinen ettei kyseessä ollut mitään vakavampaa. 

Anonymous (ei varmistettu)
66

Kielikäännös tulostettu, huomenna lähdetään päiväksi reissuun! Nyt revimme tulostettua käännöstä kukin itsellemme ja harjoittelemme tunteella. Ihana kieli! Reissukuulumisia myöhemmin tällä viikolla.

Mul on haigus nimega tsöliaakia ning ma pean järgima ranget gluteenivaba dieeti. Ma ei tohi süüa vähimalgi määral nisu, rukist, otra ega kaera. Ma võin süüa näiteks riisi, maisi, tatart, kartuleid, liha, kala ja juurvilju. Palun, kas Te saaksite mulle viidata, millised toidud Teie menüüst on mulle sobilikud või valmistada minu toit gluteenivabalt? Tänan Teid abi eest!

 

Anonymous (ei varmistettu)
0

Kiitos Hanna  ruokahaasteesta! Kerronpa minäkkin yhden päivän aterioistani, tosin erittäin epätyypillisenä päivänä, lomalla ulkomailla. Kotiateriat kun on niin tylsiä ja samanlaisia,ettei niissä ole juuri kertomista... Ei vaan, kyllähän se syöminen yleensä sitä arkea on ja kerron varmaan tuonnempana jostain tavallisesta kotisyömisestäkin.

Tilaa syöte RSS - kielikäännös