Olet täällä

gastroskopia

Anonymous (ei varmistettu)
121

Terveisiä Aavan neljännestä gastroskopiasta! Kuinkas moni voi leveillä, että on ollut mahantähystyksessä 2-, 3-, 4- ja 5-vuotiaana? No, tuskin moni leveilee, mutta Aavalle se on leveilyn aihe. Hyvä niin.

Aavan keliakia löytyi aikoinaan toisessa tähystyksessä, jossa sivulöydöksenä oli ruokatorven tulehdus, jota on nyt vuosittain tutkittu. Lue Aavan keliakian löytymisestä tästä.

Anonymous (ei varmistettu)
52

Hei pitkästä aikaa! Pahoittelut, että meidän perheestä ei ole kuulunut mitään. Arki, pyykkivuoret, työ, harrastukset, koulu, päiväkoti ja toinen blogini vievät ajan niin, että jatkuvasti on juostava kilpaa kellon kanssa. Sitä paitsi ei mitenkään vähäisimpänä asiana muutimme juuri unelmiemme kotiin, joten pari kuukautta olemme tehneet muuttoa kaiken hereilläoloajan töiden jälkeen. Meidän arjesta ja uudesta kodista voi lukea esimerkiksi tästä.

Anonymous (ei varmistettu)
94

Kävimme eilen Taysissa neljävuotiaan Aavamme kolmannessa gastroskopiassa eli tähystyksessä. Meidän päivämme kulki näin:

Meille oli varattu aika kello 8 Lasten päiväsairaalaan. Aava oli syönyt ja juonut viimeksi edellisenä iltana 19.30. Olimme oikeassa odotusaulassa hetkeä ennen kello kahdeksaa.

117

No nyt se on takana päin. Tätä hetkeä toivoin koko viime viikon, koko viime yön ja koko aamun. Tänään klo 6.30 heräsin väsyneenä ja vain muutaman tunnin nukkuneena. Menin alakertaan join lasillisen vettä ja pyysin maamoa (eli äitiä) tekemään minulle ranskanletit. Mulle on tärkeetä, ihan sama mihin tutkimukseen tai sairaalaan liittyvään olen lähdössä, että mun hiukset on letillä. Jokaisessa MRI:ssä mulla on ollut samantyylinen letti kampaus, samoin vuosi sitten tehdyssä gastroskopiassa ja aina jos on pystynyt niin ennen päivystykseen tms.

46

Vuosi sitten näihin aikoihin sain tietää sairastavani keliakiaa. Tieto siitä ei mitenkään yllättänyt minua, verikokeiden tulokset ja oireeni olivat niin selkeästi keliakian puolesta. Perimää unohtamatta. Olen varmasti maininnut, että lähisuvussani on lisäkseni kolme keliaakikkoa. Sairaus ei ollut minulle millään tapaa vieras. 

Anonymous (ei varmistettu)
9

Vauhdikkaiden kesäpäivien iltoina, kun Aava on peitelty, iltasaduteltu ja pusuteltu sänkyyn ja isot lapset lukevat itsekseen vielä hetken, on hauska selata kännykän kuvagalleriaa ja katsoa, mitä kaikkea päivän aikana tapahtuikaan. Kännykkä kulkee minulla kaikkialla mukana, ja napsin sillä kuvia lasten touhuista pitkin päivää. Kuvien laatu ei ole mikään täydellinen, ja se tietysti jälkikäteen harmittaa, mutta järkkäriä en vaan saa kuljetettua mukana, kun pyöräilemme rannalle, juoksemme kilpaa leikkipuistoon, lähdemme extempore jäätelölle Tampereelle.

Tilaa syöte RSS - gastroskopia