Olet täällä

diagnoosi

Anonymous (ei varmistettu)
52

Hei pitkästä aikaa! Pahoittelut, että meidän perheestä ei ole kuulunut mitään. Arki, pyykkivuoret, työ, harrastukset, koulu, päiväkoti ja toinen blogini vievät ajan niin, että jatkuvasti on juostava kilpaa kellon kanssa. Sitä paitsi ei mitenkään vähäisimpänä asiana muutimme juuri unelmiemme kotiin, joten pari kuukautta olemme tehneet muuttoa kaiken hereilläoloajan töiden jälkeen. Meidän arjesta ja uudesta kodista voi lukea esimerkiksi tästä.

0

Heips. Nyt meidän perheessämme on kovin jännittynyt tunnelma, nimittäin mun veljeni kävi keliakia vasta-aine kokeissa. Henkka olisi jo kolmas meidän perheestä, jolla on keliakia. Meidän suku on täynnä keliakiaa, sillä äidin veljellä ja tämän pojalla on myös keliakia. Tämä on hyvinkin outoa, sillä äidin äitillä ei ole keliakiaa. Tietysti teoriassa on mahdollista, että äidin isällä oli keliakia, jota ei osattu vielä tuolloin diagnosoida. Äidinisä kuoli siis 30 vuotiaana.

Anonymous (ei varmistettu)
8

Keliakian hyväksyminen diagnoosin jälkeen.

46

Vuosi sitten näihin aikoihin sain tietää sairastavani keliakiaa. Tieto siitä ei mitenkään yllättänyt minua, verikokeiden tulokset ja oireeni olivat niin selkeästi keliakian puolesta. Perimää unohtamatta. Olen varmasti maininnut, että lähisuvussani on lisäkseni kolme keliaakikkoa. Sairaus ei ollut minulle millään tapaa vieras. 

Anonymous (ei varmistettu)
45

Teksti Tarja Korpinen

Ninnillä on kiva samanhenkinen kaveriporukka, siihen kuuluu viisi tyttöä. Silloin tällöin he kokoontuvat yhden tytön kotiin yökylään. Heillä on kotona tilaa niin että tytöt sopivat sinne hyvin aikaa viettämään. Kerran tyttöporukka oli minun luona mutta minulla on niin pieni koti että tytöt sitten valloittivat olohuoneen herkkujen kanssa ja minulle ilmaistiin että voisin mennä jonnekin muutamaksi tunniksi, menin elokuviin.

2

Moikka!

Nyt se sitten alkaa: bloggaaminen asiasta, joka on todella lähellä sydäntäni, vai pitäisikö sanoa suolistoani.

Sivut

Tilaa syöte RSS - diagnoosi