Olet täällä

espanja

Anonymous (ei varmistettu)
108

Kun odottaa lääkärin soittoa ja koetuloksia sitä helposti pelkää pahinta. Kuvittelee melkein oman kuolemansa läpi ja murehtii miten perhe selviää. Kun itse sain kuulla puhelimitse sairastavani keliakiaa koin äärimmäisen suurta helpotusta. Tieto tuli täytenä yllätyksenä, mutta olin ikionnellinen ettei kyseessä ollut mitään vakavampaa. 

Anonymous (ei varmistettu)
72

Aurinkoa, merta, vuoria, jäätelöä, kuumaa hiekkaa, hyvää ruokaa ja koko perheen ihanaa yhdessäoloa. Sitä oli meidän viisihenkisen perheemme matka Espanjan Torremolinoksessa toukokuussa 2015.

Tunnisteet: 
espanjaTorremolinos
Anonymous (ei varmistettu)
2

Ennen lähtöämme Espanjan Torremolinokseen laitoimme hotelliin sähköpostia, jossa kerroimme saapumisaikamme, kyselimme vuokra-auton parkkeerauksesta ja kerroimme, että pikkuisellamme on keliakia ja gluteeniton ruokavalio. Olimme ostaneet aamupalan koko reissun ajaksi, joten pyysimme, että tieto välitetään ravintolaan. Vastaus tuli muutaman päivän kuluttua. Keliakiaa ei erikseen mainittu, mutta kaikki kysymämme asiat kuulemma hoituvat.

Anonymous (ei varmistettu)
0

Mitä kolmelapsinen perhe tarvitsee mukaansa viikon matkalle etelän lämpöön? Vaatteita, kenkiä, leluja, hellehattuja, aurinkorasvoja ja -laseja, kirjoja, täydellisen lääkearsenaalin, eväitä, mahdollisesti rattaat, kameran ja sen laturin sekä tietysti ainakin ne tavalliset peseytymisvälineet ja muut henkilökohtaiset tavarat. Jos lapset ovat ihan pieniä, ainakin muutamaksi päiväksi vaippoja ja tuttuja purkkiruokia.

Anonymous (ei varmistettu)
0

Kiitos Hanna  ruokahaasteesta! Kerronpa minäkkin yhden päivän aterioistani, tosin erittäin epätyypillisenä päivänä, lomalla ulkomailla. Kotiateriat kun on niin tylsiä ja samanlaisia,ettei niissä ole juuri kertomista... Ei vaan, kyllähän se syöminen yleensä sitä arkea on ja kerron varmaan tuonnempana jostain tavallisesta kotisyömisestäkin.

Tilaa syöte RSS - espanja