Olet täällä

joululahja

Anonymous (ei varmistettu)
64

Joulu on antamisen aikaa. Tähän riehaan osallistuvat jo hyvissä ajoin erilaiset tahot kuten vaikkapa vilkasta myyntisesonkiaan elävät kauppaketjut. Asiakkaita halutaan muistaa pienillä lahjoilla ja kiittää näin heidän kanta-asiakkuudestaan. Yhä useammin nämä lahjat ovat jotain pientä makeaa, lähinnä suklaata eri muodoissa. Tässä kohtaa saattaa keliakiaa sairastava tuntea ulkopuolisuutta, sillä ainakin henkilökohtaisesti useimmat saamani muistamiset ovat sisältäneet tavalla tai toisella kotimaista viljaa.

0

Tässä on ehtinyt sattua ja tapahtua kaiken näköistä viime postauksestani. Joulu on taputeltu ja aloitettu uusi vuosi. Me lähdettiin mun siskon kanssa 365 päivää kestävään herkkulakkoon. Päivä 20/365, aloitettiin siis loppiaisena. Olo on ollut tosi hyvä. Turha ruokahalu on lähtenyt ja ongelmat vatsan kanssa siirtyneet taka-alalle. Oudointa tässä on se, että mun ei tee mieli edes sokeria tai rasvaa. 

Anonymous (ei varmistettu)
75

Teksti Ann-Mari

Tein eilen pitkästä aikaa macaronseja. Niistä saa hauskoja lahjoja, ne maistuvat kaikille ja ovat vielä tietenkin gluteenittomia. Muutama jekku niiden tekemisessä on, ja reseptejäkin on monia. Kokeilin tällä kertaa Kinuskikissan reseptiä. En kyllä saanut näistä ihan yhtä koreita kuin hän, mutta maistuivat kyllä hyvältä.

Tilaa syöte RSS - joululahja