Olet täällä

ruoka

Anonymous (ei varmistettu)
0

Hyvää keliakiviikkoa kaikille! Toivottavasti se tuo viimein syksyn vilpoisat tuulet mukanaan ja puhaltaa pois kesän viimeiset rippeet.

Tämän vuoden keliakiaviikon teemana on tunteet; nuo pienet ja suuret aivojen kemialliset hypähdykset, ailahtelut ja tasaantumiset, jotka ohjaavat jokaisena päivänä meidän toimintaamme.

Ihmisen perustunteet ovat ilo, pelko, viha ja suru. Me kaikki koemme nämä tunteet elämämme aikana, toisinaan (ja pahimmillaan) elämä ryöpyttää meidät nämä tunteet lävitse muutamissa tunneissa. Sekä niiden variaatiot.

Anonymous (ei varmistettu)
44

Olen löytänyt uuden rakkauden. Nimittäin aurinkokuivatut tomaatit. Itsekseen nämä tomaatit ovat suorastaan karmean makuisia, mutta toimivat parhaiten esim. salaateissa tai vaikkapa näissä tomaattisissa perunarieskoissa. 

Ensin keitin 3 desilitraa vettä, levy nollalla ja kaadoin sekaan perunamuusijauhetta (kyllä, olen juuri näin laiska enkä edes viitsi lähteä tuohon perunasavottaan kun pussin avaaminen on niin helppoa). Annoin jäähtyä hetkisen aikaa, lisäsin ensin aurinkokuivatut tomaatit öljyineen (auringonkukkaöljyä), sekoitin ja lisäsin jauhoja, kunnes massa on käsiteltävää. 

Anonymous (ei varmistettu)
109

Joskus on hankala saada tekstiä ulos aivoista. Tai ainakaan sen näköiseksi, että se olisi omasta mielestäni julkaisukelpoista. Ehkei silloin olekaan hyvä aika kirjoittaa? Kirjoittaminen käy työstä, erityisesti kun työstää romaani(n raakiletta) josta odottaa kovasti palautetta ja lähtölaskentaa kohti kustantajaa. 

Anonymous (ei varmistettu)
106

Teksti Ann-Mari

Teinit pitävät pikaruoasta, eikä meidän Kaisa ole poikkeus. Kavereiden tai futisjoukkueen kanssa reissatessa sopivan pikaruokapaikan löytäminen voi kuitenkin olla hankalaa. McDonalds ja Hesburger ovat aina hyviä vaihtoehtoja, sillä niissä tietää saavansa luotettavasti valmistetun gluteenittoman annoksen. Mutta mitä jos sellaista ei paikkakunnalta löydy?

Anonymous (ei varmistettu)
46

Täällä Rion lähiössä ruokakaupassa käyminen on oma ohjelmanumeronsa, ainakin minulle. Meidän perheessä on vain yksi auto ja neljä suuta ruokittavana ja juotettavana. Naapurirakennuksen lähikaupassa asioiminen olisi helppoa, mutta sieltä ei aina saa kaikkea, lisäksi joidenkin tuotteiden hinnat ovat lähes puolet kalliimpia kuin isommissa marketeissa. Ja ruoka täällä on lähes samaa hintaluokkaa kuin Suomessa, joku on kalliimpaa ja joku halvempaa.

Sivut

Tilaa syöte RSS - ruoka