Olet täällä

83

Puhelimen kätköistä löytyy todella mielenkiintoisia otoksia omasta arjesta ja ruuista. Ajattelin vähän kelata ajassa taaksepäin ja laittaa tänne näkyviin muttamat puhelin otokset ja muistella viime vuotta ja tätä alku vuotta. Kuvia on niin paljon, että jaan ne kahteen erilliseen tekstiin. Aloitetaan vanhimmasta uudempaan.

1. Ala-asteen sekä yläasteen luokkakokous. Musiikkiluokkana ollaan pysytty samana porukkana 3. luokasta 9. asti. Oli ihanaa nähdä millaisia nuoria kaikista on kasvanut. Parempaa luokkaa en olisi voinut peruskoulu ajoilleni toivoa.

2. Helsinki. Mun kotikaupunki sydämmessä. Sinne haluan muuttaa jos jään suomeen. Käytiin mun tädin luona kylässä niin olihan sitä pakko napata kuva muistoksi.

Mun joulukorttikuvat. Jouluaattona kävin ensimmäistä kertaa meidän tallin joulumaastossa. Lähdin hiukan muita aiemmin kohti tallia, jotta sain nauttia Pokerin kanssa hetken kahdestaan. Ilma oli aivan täydellinen, tosin ei tippaakaan jouluinen, aurinko paistoi ja oli mukavan lämmin. Mä vaan niin rakastan noita hevosia.

1. Jouluaattona piti vähän laittautua. Jouluinen selfie ilman värejä sillä tuossa kuvassa oli varjo keskellä mun kasvoja.. Hyvä minä.

2. Kuntosali on paras harrastus. Sitä voi harrasta oli sitten vaiva mikä hyvänsä. Jos on kädessä vamma niin jalkoja voi tehdä, jos jalassa vamma niin voi tehdä käsiä. Selkääkin voi tukea liikkeiden aikana. Parasta! Kannattaa kokeilla.

3. Ennen koulua kävin ratsastamassa Pokerilla. Mitä sitä ei rakkaan eläimen eteen tekisi.

1 & 2. Olin päivystämässä Desuconissa, tehtiin sieltä video. Sain myös muutaman kuvan itsestäni. Aika kivoja mun mielestä, en ole saanut kuvia harrastuksista pitkään aikaan. Desuconissa tuli valvottua yö enkä nukkunut kuin 15 minuuttia, olen aika ylpeä suoriutumisestani. Gluteenittomat tuotteet olivat saaneet huomattavasti parannusta sillä viime kerralla ne livat suoraan tavallisten leipien vieressä eikä leivän päällisiä oltu eroteltu mitenkään, nyt oli omassa kaapissa kaikki gluteeniton. Pisteet siitä!

3. Olin avustamassa sairaanhoitaja-opiskelijoiden EA-2 kurssilla. Oli hyvin mielenkiintoista. Nyt osaan vähän paremmin hoitaa rankavammaista. Eli olin pihalla, nyt enää vähemmän pihalla, kuitenkin pihalla.

1. Ostin tämän vuoden puolella WordDive sovelluksen ja suosittelen ABI-kurssia kaikille abeille. Olen oppinut huomattavasti tuon avulla.

2. Uusi vuosi Jyväskylässä. Krisun kämpästä on aika makeet näkymät. Syötiin gluteenittomia herkkuja uutena vuotena. Kivaa, kun muutkin innostuu tekemään gluteenitonta.

1. Oli niin ihanat säät, että oli pakko päästä liikkumaan ulkonakin. Ostin kirppikseltä itselleni luistimet. Luistella ehdin kaksi kertaa ennen kuin jäät lähti. No toivottavasti edes koululiikunnassa pystyy luistelemaan, oli se niin kivaa!

2. Mielettömän kauniita talvipäiviä. Matkalla tallilta kotiin. Oli upeeta ratsastaa kahdella hevosella ja ajella tuossa säässä kotiin.

 

 

Tunnisteet: 
puhelimesta20152016

Kommentit

Sivut

Lisää uusi kommentti