Olet täällä

kesätyö

42

Kesä on mennyt nopeasti. On tullut tehtyä paljon töitä ja nautittua rakkaiden eläinten kanssa työskentelystä. Vaikka kuulostaakin oudolta, niin minä odotan jo koulujen alkamista. Se rytmi minkä se tuo ja säännöllisyys. Tietysti siihen pitää nyt mahduttaa kahden tai kolmen hevosen ratsutus ja vielä kisatreenaaminen. Ainiin kirjoituksia unohtamatta.. Tosissani olen miettinyt iltalukioon vaihtamista, mutta pakko mun on nyt vaan selvitä tästä päivälukiosta ja päästä elämässä eteenpäin kohti unelmia. Elämä keliaakikkona on kesällä ollut välillä hiukan turhauttavaa.

48

Tuntuu kovin hauskalta, että mun kesälomaani on ollut jo 19 päivää ja niistä on ollut kolme vapaata. Olen siis tähän saakka jokapäivä ollut jossain, mutta missä? Töissä, parhaassa kesätyöpaikassa mitä voin itselleni kuvitella. Tallilla, siellä pystyn yhdistämään kaiken mitä tältä kesälomalta hain. Työt, ratsastuksen, valokuvaamisen ja liikunnan. Olen saanut alleni uusia hevosia ja oppinut paljon valokuvauksesta.

124

 

Viimeinen kuukausi on menossa koululaisilla koulua ja sitten alkaa kauan odotettu kesäloma. Julius sai kesätöitä samasta työpaikasta, missä on ollut jo aikaisemminkin. Nyt hänelle on vain kaavailtu vähän vastuullisempia tehtäviä ja se tietysti jännittää. Työt alkavat onneksi vasta heinäkuun puolessa välissä, joten ensin on aikaa lomailla ja nauttia mopoilusta tuoreena kortinsaajana. 

 

Tilaa syöte RSS - kesätyö