Olet täällä

Jyväskylä

Anonymous (ei varmistettu)
81

Jyväskylässä pitkään vaikuttanut Jyväshovi sulki ovensa ja pian sen tilalla kasvaa uusi Verso. Pääsin tutustumaan uuden tulokkaan ilmeeseen Pop up -työpajassa, jossa esiteltiin hotellin ja baarin tunnelmaa ja tarjontaa. Olen pitkään arvostanut Klaus K:n ja Grand Hotel Tammerin kaltaisia paikkoja, joten odotus uutta Versoa kohtaan sen taustatahot tietäen oli korkealla.

Anonymous (ei varmistettu)
0

Pidin monta vuotta väliä kahvin juomisessa, kunnes Jyväskylään avattiin Paahtimo Papu. Paahtimosta kadulle kiemurteleva tuoksu sai tarttumaan ovenkahvaan. Aloittelin kevyemmillä kahvijuomilla ja vietin ystävieni kanssa paikan päällä tovin jos toisenkin turinoiden kuulumiset. Tietenkään kahvitteluni eivät jääneet tähän, vaan pian keittiötäni somisti mutteripannu ja Pavun kahvi tuoksui pian omassa asunnossanikin.

Anonymous (ei varmistettu)
43

Kun sattuu pitämään hyvästä teestä ja olemaan sen sorttinen ihminen, että arvostaa vanhoja rakennuksia, joita on entisöity hyvällä silmällä ja sisustettu oivaltavalla maulla, ei liene ihme, että olen viihtynyt Teeleidissä sen alkuajoista lähtien. Välillä käyntikerrat ovat olleet verkkaisempia, mutta viime aikoina olen itseni löytänyt sieltä makustelemassa erilaisia teelaatuja ja ostamassa tuomisia ystäville.

Tunnisteet: 
teehuoneJyväskylä
Anonymous (ei varmistettu)
34,299

Jugendtyylinen ravintola Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa Matkakeskuksen tuntumassa ja pitää syleilyssään erästä keskustan rauhallisinta terassialuetta. Tällä kertaa ravintola valikoitui ruokapaikaksemme herkullisen lounaslistan tuotua veden kielelle. Paikkana Harmooni oli entuudestaan tuttu ja tiesin sen viehättävän tunnelman.

Anonymous (ei varmistettu)
0

Toisinaan kannattaa tehdä matka sillan toiselle puolelle. Näin kävi matkatessani Messusillan yli Lutakosta Matkakeskuksen läheisyydessä sijaitsevaan Jyväskylän Vanhaan Asemaravintolaan. Ravintola on vaatimattoman näköinen ulkoa käsin, mutta sisällä odottavat tyylikkäät taulut, kauniit kristallikruunut ja muutoinkin kauniisti aseteltu ruokasali.

Anonymous (ei varmistettu)
139

Tänään päiväni täyttyi viikingeistä. Kävin testaamassa Gunnheim-peliä, joka viritti ennakkotunnelman siihen tulokulmaan, että päädyin lounastamaan  viikinkiravintola Haraldiin. Harald on hyvin toteutettu teemaravintola sisustukseltaan, musiikiltaan ja ruualtaan, vaikkakin usein lounasruoka ei ole ravintolan omaleimaisinta ruokaa.

 

Sivut

Tilaa syöte RSS - Jyväskylä