Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Hei ja erittäin aurinkoista torstaita kaikille! smiley

Ajattelin aktivoitua blogin kirjoittamisen kanssa ja kertoa teille heinäkuisesta Tallinnan matkastani. 

Mieheni kertoi järjestäneensä meille matkan Tallinnaan syntymäpäiväni kunniaksi. Pakettiin kuului yö Tallink Siljalla, parit kylpylät ja erittäin hyvät illalliset sekä tietysti yleistä kiertelyä ja ihmettelyä Tallinnan kauniissa vanhassa kaupungissa. 

Olen noudattanut gluteenitonta kasvisruokavaliota (en tosin täysin vegaanista) jo parin vuoden ajan, ja samoin olen saanut 'käännytettyä' mieheni samaan suuntaan ja tilasimmekin laivan Grill Housesta gluteenittomat 'Veggie burgerit', ja annoskoko ei jättänyt kumpaakaan meistä nälkäiseksi! Se oli ensimmäinen kerta kun maistoin mustapavuista tehtyä kasvispihviä, ja yllätyin positiivisesti. Suosittelenkin kaikkia astumaan välillä mukavuusrajojensa ulkopuolelle uusien makuelämysten löytämiseksi. :) Nukuttuamme masut täynnä yön laivalla, lähdimme aamulla kohti Tallinnan vanhaa kaupunkia. Onneksi sää oli kauneimmillaan ja saimme nauttia Tallinnasta kesäisin tunnelmin. Ohessa kuvaa Tallinnan torilta :) 

 Spa:ssa käytyämme löysimme viimein mieheni varaamaan vegaaniravintolaan, Vegan Restoran V:hen, joka on yksi Tallinnan parhaimpia ravintoloita. Ravintola tarjoaa pelkästään vegaaniannoksia, ja lähes tulkoon kaiken listalla olevan sai gluteenittomana. Tässäpä esimerkkejä: 

Alkupalat: 

Pääruuat: (ylempänä näkyy mieheni valitsema seitan-ruoka, mutta seitanhan ei ole valitettavasti keliaakikolle sopivaa)Ja vielä tietysti jälkiruuat :) (mangojäätelöä mustikoilla ja mansikalla sekä pistaasipähkinällä)

Suosittelen kyseistä ravintolaa lämpimästi: palvelu oli ystävällistä ja itse ravintolan miljöö oli todella kaunis ja tunnelmallinen. 

Helsinkiin palatessani minua odotti seuraavana päivänä mieheni Pâtisserie & Chocolatier Mayra:sta ostama syntymäpäiväkakku hellittelynimelläni 'cutiepai' koristeltuna. blush


Huomasin näin blogi-kirjoitukseni lopuksi, että päivityksestäni tulikin aika kuvapainotteinen laugh Mielestäni tässä tapauksessa on kuitenkin parempi antaa kuvien itse puhua puolestaan. 

Onnellinen syntymäpäiväsankari kiittää ja toivottaa kaikille lämmintä ja herkullista kesää! 

- Tiina 

Tunnisteet: 
tallinna

Lisää uusi kommentti