Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
2

Meillä on keskellä kylää kaksi ruokakauppaa. Toisen nimi alkaa koolla, toisen ässällä. Minä käyn niissä molemmissa. Kun teen ostokset K-kaupassa, käyn hakemassa lopuksi S-kaupasta gluteenittomia riisipiirakoita, niitä tyttären suosikkeja. Tai kun teen ostokset S-kaupassa, käyn hakemassa lopuksi K-kaupasta gluteenitonta kermakastiketta.

Olen kahden kaupan kanta-asiakas.
Olen keliaakikon äiti.

Jälkimmäiseltä kauppareissulta selvittyäni istahdan autoon ja valokuvaan ostokset.Lämpimät terveiset teille, gluteenittomat kanssamatkaajat, lempeän syysauringon valaisemasta parkkiruudusta, keskeltä pohjoispohjalaisen pikkukylän lauantaihulinaa!

Tunnisteet: 
kaupassa

Kommentit

Sitähän tuo arki on. Mä käyn pääasiassa isossa K-kaupassa juuri siksi, että inhoan sitä, että joudun hakemaan jonkin asian tuolta ja toisen täältä. Hyvät gluteenittomat valikoimat ovat mun syyni valita ruokakauppani. Maksan ehkä tuotteista hieman enemmän, mutta palaisi se raha bensakuluissakin. :-)
Täällä pohjoisempana ruoanmetsästykseen vaikuttavat usein välimatkat. Meidän pikkukaupat sijaitsevat parin kilometrin päässä. Lähimpään K-superiin on taas matkaa yli 15 km. Ja parhaimmat valikoimat löytyvät 40 kilometrin päästä... Käytännössä kätevintä ja arjen kannalta sujuvinta on sukkuloida kahden lähikaupan välillä. :)

Lisää uusi kommentti