Olet täällä

matkailu

127

Pääsin käymään taas mielipaikassani Lapissa. Olipa mukava nähdä odotetut kirjaimet ruokien yläpuolella, G, L, M jne. Monena vuonna olen jättänyt palautetta merkintöjen puutteesta. Nyt oli ilmestyneet. Ei tarvinnut kysellä kaikista ruuista erikseen. Yleensä löytyi kuitenkin penkomisen jälkeen pakkaus, jonka pienestä tekstistä yritettiin porukalla saada selvää. Joskus uskalsin ottaa salaatin lisäksi keitetyn kananmunan, sitten piti alkaa kyselemään. Nyt oli leipiä ja jopa keksejä tarjolla. Edistystä!

115

Nyt oli pitkä talvi. Eipä se haittaa, jos on oppinut tykkäämään lumesta ja hiihtämisestä. Eilen 4.5. hiihdin ja vielä riittää lunta. Joskus aikaisemmin odotin kevättä ja kesää koko talven. Eniten pidän keväästä ja kesästä. Kyllä ne vielä tulevat, olen oppinut.

Anonymous (ei varmistettu)
46

Teksti Ann-Mari

Kävimme muutama vuosi sitten koko perheen voimin pääsiäispyhien aikaan Prahassa. Kaupunki oli meille ennestään tuntematon, mutta valloitti meidät kaikki kyllä kauneudellaan ja monipuolisuudellaan.Kapunki on vilkas ja sykkivä keskus, jossa voi vaikka vain ihailla näkymiä, istua kahviloissa ja tarkkailla ihmisiä, tai viettää aktiivista lomaa. Me keskityimme kaikkiin kolmeen.

Anonymous (ei varmistettu)
73

Teksti Ann-Mari

Huh mikä reissu! Syyslomaviikko hurahti Kaisan jalkapallojoukkuuen kanssa Barcelonan lähistöllä. Neljän päivän peliturnaukseen yhdistettiin myös kaupunkilomailua (lue: shoppailua) Barcelonassa. Voitte kuvitella millaisen kassimäärän 57 nuorta naista saivat puolentoista päivän aikana Barcelonasta kerättyä. :-)

170

Heippa! Käytiin kuukausi takaperin Ruotsissa sisarusten kesken. Reissu starttasi helsingistä sunnuntai-iltana viiden aikoihin. Meno matkalle oltiin ostettu omat eväät. Mun evästys koostui omenoista, karjalanpiirakoista, proteiini-patukoista ja mehusta. On muuten tehokas tapa säästää rahaa, jos ostaa eväät valmiiksi. Ruotsiin saavuttaessa aamupala syötiin buffetissa, hintaa taisi olla 12€ jos en ihan väärin muista. Buffetissa oli merkitty hienosti minulle sopiva ruoka ja tarjoilijat antoivat sitten leipää, herkkuja ja mysliä kunhan vaan pyysi.

Tunnisteet: 
matkustusmatkailu
Anonymous (ei varmistettu)
127

Kun odottaa lääkärin soittoa ja koetuloksia sitä helposti pelkää pahinta. Kuvittelee melkein oman kuolemansa läpi ja murehtii miten perhe selviää. Kun itse sain kuulla puhelimitse sairastavani keliakiaa koin äärimmäisen suurta helpotusta. Tieto tuli täytenä yllätyksenä, mutta olin ikionnellinen ettei kyseessä ollut mitään vakavampaa. 

Sivut

Tilaa syöte RSS - matkailu