Olet täällä

liikunta

62

Olen aiemmin kirjoittanut siitä, miten keliakia on vaikuttanut elämäntapoihini. Se miten suuresti taudin toteaminen vaikutti ruokailuuni kokonaisvaltaisesti, oli hyvinkin iso harppaus positiiviseen suuntaan. Olen laihtunut, olen oppinut syömään terveellisesti ja monipuolisesti. Ennestään jo liikunnallinen puoleni minussa vahvistui. Nyt olen omatoiminen, en käynyt vain lentopallo treeneissä.

82

Noniin puhelin kaivettu läpikotaisin. Tykkäättekö tämän tyyppisistä teksteistä? Mun mielestä näitä on oikein hauska kirjoitella, kun puhelin kulkee taskussa kokoajan ja on käden ulottuvilla. Minun piti julkaista toissapäivänä eräs mielenkiintoinen teksti, mutta tässä tekstissä selviää syy miksi en sitten julkaissutkaan sitä. Josko sitten seuraavalla kerralla. 

Anonymous (ei varmistettu)
88

Liikunta

Pyrin liikkumaan mahdollisimman paljon, kauppareissut, portaat, vapaa-ajalla, huvikseni ja hyödyksi. Vasemmassa ranteessani on aktiivisuusmittari, joka kertoo miten laiska tai aktiivinen olen päivän aikana ollut. Minua se on ainakin auttanut liikuttamaan jalkojani, astumaan ulos raittiiseen ilmaan, kulkemaan metsäpolkujen kautta pururadalle ja katsomaan kameranlinssin kautta maailmaa.

Tilaa syöte RSS - liikunta