Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Jugendtyylinen ravintola Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa Matkakeskuksen tuntumassa ja pitää syleilyssään erästä keskustan rauhallisinta terassialuetta. Tällä kertaa ravintola valikoitui ruokapaikaksemme herkullisen lounaslistan tuotua veden kielelle. Paikkana Harmooni oli entuudestaan tuttu ja tiesin sen viehättävän tunnelman.

Luontaisesti gluteeniton ruokailu on onnistunut paikassa aina vaivattomasti eikä tälläkään kertaa tapahtunut poikkeusta. Pöytiin tarjoillut annokset olivat esteettisesti kauniita ja makumaailmaltaan arkiruuastani poikkeavaa. Ruokailu aloitettii palvatulla possulla ja vuohenjuustolla. Annokseni poikkesi muun pöytäseurueen ruuasta siinä, että minulta puuttuivat itsetehdyt leivät.

Herkullisen alkuruuan jälkeen odottelimme tovin pääruokaa, sillä ravintolassa oli vilinää ja vilskettä. Grillattu broileri ja ratatouille oli ehtinyt hippasen jäähtyä matkalla ja alkuruuan jälkeen makumaailma oli huomattavasti hillitympi. Rapsakka intiaaniriisi oli oiva lisä annoksessa ja toi mukavaa rakennetta.

Jälkiruuaksi oli kahvin kera raakasuklaakakkua ja lakkahilloa. En ole oikein ollut kallellani raakasuklaaseen päin, mutta tällä kertaa makunautinto oli ilmeinen.

Lounas on hinnaltaan hippasen kalliimpi Harmoonissa kuin muissa koulutuksemme lähipiirin lounaspaikoissa, mutta välillä on mukavaa suoda itselleen arjen luksusta.

Lisää uusi kommentti