Olet täällä

kipu

110

08-09-2016 Muutti minun elämääni ja paljon. Ensinnäkin minua harmittaa mielettömästi etten ole jaksanut kirjoittaa tänne, vaikka olisikin ideoita ja paljon. Nyt kuitenkin on minun aikani palata takaisin blogi maailmaan. 

80

Heipä hei, Suunta oli jonkin aikaa kaatuneena, mutta nyt pääsen purkamaan omaa kirjoitusintoani. Halusin kirjoittaa nyt itselleni hyvin ajankohtaisesta aiheesta, nimittäin kivusta. Olen viimeisen viikon ajan kärsinyt kovista selkäkivuista. Apua olen hakenut kahteen otteeseen terveyskeskuksesta. Selkäkipuiselle tutut kipupiikit ovat olleet iltapäivän pelastastaja.  

Tunnisteet: 
kipu
65

"Tuo voi liittyä keliakiaan."

"Kuinka tarkka olet sun ruokavaliossa?"

"Laitetaan tuo nyt keliakian piikkiin."

48

Hei jälleen. Tämä teksti tulee olemaan lyhyt ja hiukan muista teksteistä poikkeava.

118

Nyt on yksi elämäni ikimuistoisimmista hetkistä ohi, nimittäin penkkarit. Jännitin tapahtumaa useasta syystä, ensinnäkin miten sen jälkeen? Pystynkö seisomaan tuota aikaa? Jos joku menee pieleen? Entä jos en saakkaan siitä niin paljoa irti kuin haluaisin? Kaikki jännitys lähti pois sillä hetkellä kun käveltiin yhdessä muiden abien kanssa meidän koulun saliin, viskottiin karkkia ja huudettiin sydämmiemme kyllyydestä. Se oli ikimuistoista. Haluan muistaa sen aina, sen huolettomuuden, sen ilon.

Tunnisteet: 
penkkaritkipu
62

Noniin puhelin kaivettu läpikotaisin. Tykkäättekö tämän tyyppisistä teksteistä? Mun mielestä näitä on oikein hauska kirjoitella, kun puhelin kulkee taskussa kokoajan ja on käden ulottuvilla. Minun piti julkaista toissapäivänä eräs mielenkiintoinen teksti, mutta tässä tekstissä selviää syy miksi en sitten julkaissutkaan sitä. Josko sitten seuraavalla kerralla. 

Tilaa syöte RSS - kipu