Olet täällä

ravintola

Anonymous (ei varmistettu)
46

Kesällä tulee usein reissattua ja tavattua ihmisiä. Omalle reissukartalleni osui pari erityisen hyvää kohdetta. Ensimmäiseen kohteeseen osuin käydessäni muistojen polulla katsastamassa Oriveden Opiston nykyistä tilaa. Kahvihampaan kolottaessa menimme paikalliseen Cafe Herkkuhetkeen, joka muistui televisio-ohjelmasta mieleemme. Täytyy myöntää, että Herkkuhetkessä oli tuoretta valinnanvaraa niin suolaisessa kuin makeassa tuotteessa ja kylmälaukku pelasti tällä kertaa ylitilaamisen vaaroilta tiskillä.

41

Moikka! Paljon on ehtinyt tapahtua. Mulle saapui uusi kamera, mikä onkin saanut minut hyvin kiireiseksi valokuvaajaksi. Samoin valmistuneet ylioppilaat. Lisäksi olen muuttanut ensimmäiseen omaan asuntooni. Lopetin päivälukion ja lähdin lukemaan pitkää matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa aikuislukioon. Olen kokenut mystisiä ja voimakkaita vatsakipuja. Maannut ambulanssin saattelemana seurannassa. Nyt jännitetään tuloksia ja hoitoa.

Tunnisteet: 
ravintolakeittiö
Anonymous (ei varmistettu)
4,435

Olimme olleet koko perhe jo kauan kaupungilla hoitamassa asioita. Etsimme yhdelle housuja ja toiselle kenkiä ja jotain muitakin asioita piti hoitaa. Olimme lopulta kaikki väsyneitä ja nälkäisiä ja lapset tappelivat.

Meidän 4-vuotiaalla keliaakikollamme Aavalla on ollut tämän vuoden puolella jäätävä uhma, joten kiukkuhetkiä on kertynyt ihan muutama. Tämäkään hetki ei ollut poikkeus.

Tilaa syöte RSS - ravintola