Olet täällä

valokuvaus

117

Heippa taasen, mietiskelin itsekseni, että miksi kirjoitan tätä blogia ja ketä varten. Olen kirjoittanut tätä teitä lukijoita ja itseäni varten, mutta tähän astisessa kirjoitushistoriassa kaikki tekstit ovat olleet lähtöisin omista tunteistani ja tahdostani. Perustuneet vain minun päätöksiini. Joten mikäpä olisi sen mukavempaa kuin kysyä teiltä lukijoilta, mistä te haluaisitte lukea? Olen nuori ja ollut keliaakikkona vai pitäisikö sanoa kellunuorena vasta vähän aikaa.

48

Ensimmäiseksi lyhyet kuulumiset. Huomenna menen valokuvaamaan ylioppilas-juhlia ja ottamaan muutamat valmistujaiskuvat. Eilen hain postista uuden objektiivin Tokina 16-28mm f/2.8 Pro FX. Tässä postauksessa on ensimmäiset otokset kyseisellä objektiivilla.

Tunnisteet: 
ajatuksiavalokuvaus
45

Edellisestä tekstistäni on vierähtänyt kohta jo kuukauden päivät. Vähän hävettää, mutta samalla olen jollain tapaa ylpeä itsestäni. Se miksi en ole kirjoittanut, johtuu ajasta. Ajasta, mikä on käytetty oikein. Tällä hetkellä prioriteetti yksi on kirjoitukset, korjaan pitäisi olla prioriteetti yksi. Tärkein asia on nyt "minun" hevoseni kuntouttaminen ja Huikkauksen ratsuttamisen edistyminen. Sitten tulee kirjotukset minun pääni sisäisessä järjestyksessä. Aika on siis kulunut hevosten, lukemisen, vapaaehtoistyön ja kuntosalin/lenkkeilyn parissa.

47

Kesällä mä ajoin. Mitä? Ihmeellistä kuinka lähellä se kesä oikeasti jo on. Mulla loppui oikea koulu tänään. Sitten on enää kaksi viikkoa kokeita ja se on loppu. Siinä samassa herääkin kysymys mitä minä ja te aijomme tehdä kesällä? Nyt on siis minun puoleltani blogihaaste heitetty ilmaan. Eli homman nimi on seuraava. Listatkaa muutama asia, ei tarvitse olla isoja asioita, mitkä aijotte toteuttaa kesällä tai haluaisitte toteuttaa.

Tilaa syöte RSS - valokuvaus