Olet täällä

ajatuksia

50

Tekstin kirjoittamisella on nyt vähän hassu aika. Kello näyttää 1:40, mutta uni ei vaan ota tullakseen niin päätin kirjoittaa tänne. Edellisestä tekstistäni on vierähtänyt jo tovi, mutta totuuden nimissä kaikki aika tietokoneella on mennyt muutamien kuvien muokkaamiseen ja videon editointiin. Olen ollut hyvin vähän tietokoneella. 

44

Hei. Olen jo pidemmän aikaa pohtinut omaa ruokavaliotani ja kokenut sen joskus jopa vaivaannuttavaksi. Olen jättänyt gluteenin lisäksi oman hyvinvointini vuoksi ruokavaliostani pois punaisenlihan, kaikki herkut, joihin on lisätty sokeria ja tietysti laktoositon olen ollut aina. Eli raakakakut ja smoothiet menevät vielä ruokavaliossa mukana. Samoin kaali, sipuli ja palkokasvit ovat vain välttämättömissä tilanteissa lautasellani. Ruokavaliota on nyt takana 100 päivää ja olo on ollut todella hyvä.

48

Ensimmäiseksi lyhyet kuulumiset. Huomenna menen valokuvaamaan ylioppilas-juhlia ja ottamaan muutamat valmistujaiskuvat. Eilen hain postista uuden objektiivin Tokina 16-28mm f/2.8 Pro FX. Tässä postauksessa on ensimmäiset otokset kyseisellä objektiivilla.

Tunnisteet: 
ajatuksiavalokuvaus
86

Vuosi sitten, kun sairastuin keliakiaan. En arvannut tämän olevan niin vastuullista ja jotenkin itsenäistä. Tämä konkretisoitui, kun kävin ravintoterapeutin kontrollissa. Vastaanottoajan lopuksi hän sanoi "Eli vastuu on nyt yksin sinulla, me emme täällä enää sinua hoida tai kontrolloi." Sillä hetkellä en niinkään rekisteröinyt asiaa vaan annoin juosta sen (tyypillisesti) läpi ajatusjuoksun. Käynnin jälkeen minulle on konkretisoitunut myös se, että minä sairastan siis sairastan tätä koko loppu elämäni.

Anonymous (ei varmistettu)
128

Joskus on hankala saada tekstiä ulos aivoista. Tai ainakaan sen näköiseksi, että se olisi omasta mielestäni julkaisukelpoista. Ehkei silloin olekaan hyvä aika kirjoittaa? Kirjoittaminen käy työstä, erityisesti kun työstää romaani(n raakiletta) josta odottaa kovasti palautetta ja lähtölaskentaa kohti kustantajaa. 

Tilaa syöte RSS - ajatuksia