Olet täällä

gluteeniton lapsiperhe

118

Seuraava tekstiä oli vaikea kirjoittaa. Kirjoitin tekstin useampaan kertaan, muokkailin ja huokailin.
Huomaan, että en ole vieläkään sopeutunut gluteenittomaan maailmaan. Ehkä jopa tuntuu siltä, että astun joidenkin varpaille. Saanko minä kuulua gluteenittomiin? Pitäisikö minun pyytää ruokavaliotodistus lääkäriltä? Olenko gluteeniton muiden silmissä? Olenko "gluteeniton"?

44

Kateus, tuo hirviö, joka vain odottelee, että kuulet jotain mukavaa, ihanaa tai mahtavaa.

2

Elämä on heilutellut meidän arkeamme taas uomistaan ja olemme sopeutuneet uusiin virtoihin.

Anonymous (ei varmistettu)
2

Teksti Ann-Mari

Lupa tuntea tuntuu jännältä kehotukselta. Olen aina kokenut voivani tuntea ja näyttää tunteeni ilman mitään erityistä lupaa siihen. Siksi Keliakialiiton kehotus sai minut miettimään nimenomaan keliakiaan liittyviä tunteitani tarkemmin. Kyselin myös Kaisan tuntemuksia.

Ann-Mari: Lupa tuntea äitinä

Anonymous (ei varmistettu)
9

Vauhdikkaiden kesäpäivien iltoina, kun Aava on peitelty, iltasaduteltu ja pusuteltu sänkyyn ja isot lapset lukevat itsekseen vielä hetken, on hauska selata kännykän kuvagalleriaa ja katsoa, mitä kaikkea päivän aikana tapahtuikaan. Kännykkä kulkee minulla kaikkialla mukana, ja napsin sillä kuvia lasten touhuista pitkin päivää. Kuvien laatu ei ole mikään täydellinen, ja se tietysti jälkikäteen harmittaa, mutta järkkäriä en vaan saa kuljetettua mukana, kun pyöräilemme rannalle, juoksemme kilpaa leikkipuistoon, lähdemme extempore jäätelölle Tampereelle.

Anonymous (ei varmistettu)
108

Kirkkaanvihreinä loistavat koivut ja nurmikko. Keltainen kukkakeinu, hiekkalaatikossa punaisia ämpäreitä, sinisiä lapioita ja oransseja hiekkamuotteja. Kumisaappaita joka koossa ja kaikissa sateenkaaren väreissä. Vaaleanpunaisia, tummanpunaisia, sinisiä ja monivärisiä kurahousuja ja sadetakkeja.

Villasukat kumppareissa, takkien huput päässä. Kesäkuun loppu 2015, 13 astetta, kaatosade, joka välillä hiipuu pisaroinniksi.

Sivut

Tilaa syöte RSS - gluteeniton lapsiperhe