Olet täällä

arki Brasiliassa

Anonymous (ei varmistettu)
45

Niin se Joulu taas meni vauhdilla. Ei oikein tullut sellaista joulufiilistä ennakkoon. Ei ollut pikkujouluja, ei joulukuusta tai jouluvaloja. Lahjojakaan ei voitu hankkia kun ei niitä olisi saatu vietyä Suomeen. Ostoskeskuksissakaan en ehtinyt paljoakaan käymään, siellä olisi taas ollut näytillä kunnon tilpehöörit pukkineen ja kuusineen. Lisäksi paahtavassa auringonpaisteessa on vaikea miettiä jouluuisia ajatuksia. 

Anonymous (ei varmistettu)
42

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Tunnisteet: 
arki Brasiliassa
Anonymous (ei varmistettu)
47

Anonymous (ei varmistettu)
45

Ruuhka on saanut aivan uudenlaisen merkityksen elämässämme Rioon muuton myötä. Täällä ruuhka on arkea. Ruuhkaa ei voi mitenkään ennakoida. Ruuhkaa on aina, enemmän tai vähemmän. Lauantaisin ja sunnuntaisin on yleensä rauhallisempaa. Sateinen päivä on yleensä merkki tosi ruuhkasta, joskus jopa kaaoksesta. Toisaalta rankkasateella ihmiset yrittävät välttäää liikkumista.

Anonymous (ei varmistettu)
46

Täällä Rion lähiössä ruokakaupassa käyminen on oma ohjelmanumeronsa, ainakin minulle. Meidän perheessä on vain yksi auto ja neljä suuta ruokittavana ja juotettavana. Naapurirakennuksen lähikaupassa asioiminen olisi helppoa, mutta sieltä ei aina saa kaikkea, lisäksi joidenkin tuotteiden hinnat ovat lähes puolet kalliimpia kuin isommissa marketeissa. Ja ruoka täällä on lähes samaa hintaluokkaa kuin Suomessa, joku on kalliimpaa ja joku halvempaa.

Anonymous (ei varmistettu)
39

Kun ensimmäisen kerran laskeuduimme lentokoneella Rio de Janeiron yöhön näky oli aivan huikea. Vuoren rinteitä myöten miljoonat valot pilkkivät pilvien takaa. Taksimatka lentokentältä hotellille kuitenkin hieman valaisi totuutta ja antoi toisenlaisen kuvan. Muistan matkan jännityksen ja kuumuuden talvivaatteissa vieläkin. Passi, niiden kopiot, luottokortti ja rahat kaikki eri paikoissa tungettu liiveihin ja housuntaskuihin ja ties minne muualle. Olin lukenut jostain, että näin kannattaa tehdä kun tulee Rioon.

Sivut

Tilaa syöte RSS - arki Brasiliassa