Olet täällä

Rio de Janeiro

Anonymous (ei varmistettu)
45

Niin se Joulu taas meni vauhdilla. Ei oikein tullut sellaista joulufiilistä ennakkoon. Ei ollut pikkujouluja, ei joulukuusta tai jouluvaloja. Lahjojakaan ei voitu hankkia kun ei niitä olisi saatu vietyä Suomeen. Ostoskeskuksissakaan en ehtinyt paljoakaan käymään, siellä olisi taas ollut näytillä kunnon tilpehöörit pukkineen ja kuusineen. Lisäksi paahtavassa auringonpaisteessa on vaikea miettiä jouluuisia ajatuksia. 

Anonymous (ei varmistettu)
45

Ruuhka on saanut aivan uudenlaisen merkityksen elämässämme Rioon muuton myötä. Täällä ruuhka on arkea. Ruuhkaa ei voi mitenkään ennakoida. Ruuhkaa on aina, enemmän tai vähemmän. Lauantaisin ja sunnuntaisin on yleensä rauhallisempaa. Sateinen päivä on yleensä merkki tosi ruuhkasta, joskus jopa kaaoksesta. Toisaalta rankkasateella ihmiset yrittävät välttäää liikkumista.

Anonymous (ei varmistettu)
111

Kaikki varmasti ovat kuulleet puhuttavan Rion de Janeiron sambakarnevaaleista. Itsekin muistan joskus nähneeni vilauksen televisiossa upeista kulkueista ja uutisoinnit tiettävästi maailman suurimmista sambakarnevaaleista. Koskaan, ikimaailmassa en olisi voinut kuvitella osallistuvani moiseen. Se ei ollut edes mielessäni tänne muuttaessani. 

Anonymous (ei varmistettu)
39

Kun ensimmäisen kerran laskeuduimme lentokoneella Rio de Janeiron yöhön näky oli aivan huikea. Vuoren rinteitä myöten miljoonat valot pilkkivät pilvien takaa. Taksimatka lentokentältä hotellille kuitenkin hieman valaisi totuutta ja antoi toisenlaisen kuvan. Muistan matkan jännityksen ja kuumuuden talvivaatteissa vieläkin. Passi, niiden kopiot, luottokortti ja rahat kaikki eri paikoissa tungettu liiveihin ja housuntaskuihin ja ties minne muualle. Olin lukenut jostain, että näin kannattaa tehdä kun tulee Rioon.

Tilaa syöte RSS - Rio de Janeiro