Olet täällä

0

Pettymys. Nimittäin laivan Buffet ravintolaan. Olimme viime viikonloppuna viettämässä minilomaa Tallinnassa. Sinne matkasimme Silja Line baltic Queenilla. Laiva oli itsessään tosi hieno ja meidän hyttimme olivat priimaa, mutta ruokailu. Gluteenittomat ruoat oli merkitty epäselvästi, jolloin huomaamattomampi olisi tehnyt helposti virheitä syömisissään. Esimerkiksi äitini söi vahingossa ruokaa, joka sisälsi gluteenia, koska allergeeni-laput olivat menneet ristiin. Illallinen oli kyllä hyvä, mutta esimerkiksi lasten pöydässä ei ollut omia ottimia lihapullille, joissa oli vehnää ja nakeille, jotka olivat gluteenittomia.  

Aamupala oli ehkä suurin pettymys. Leipä oli riisikakkuja tai edellisen päivän kovettunutta paahtoleipää. Kaiken huippu oli se ettei leiville ollut omaa margariinia. No ei se mitään, menin etsimään gluteenitonta mysliä taikka pähkinöitä jogurtin sekaan. Kysyin tarjoilijoilta, jotka eivät tienneet gluteenittomista tuotteista mitään. Loppujen lopuksi löysin kokin, joka sanoi ettei gluteenitonta mysliä ole. Hän osoitti, että tuossa on maissilastuja ja siemeniä. Sitä pettymyksen määrää, olin kuitenkin maksanut aamiaaisesta.

Suurena hedelmien ystävänä etsin sitten hedelmäpöytää. Noh, tuoreita hedelmiä löytyi vain muutamasta korista. Aiemmin laivamatkoilla olen saanut todella hyvää ruokaa ja olen kirjoittanutkin Ruotsin laivamatkasta, jolloin sain todella hyvää palvelua. Sääli ettei kehitys ole tullut tuonne saakka. Onko jollain samankaltaisia kokemuksia?

Lisää uusi kommentti