Olet täällä

tähystys

Anonymous (ei varmistettu)
52

Hei pitkästä aikaa! Pahoittelut, että meidän perheestä ei ole kuulunut mitään. Arki, pyykkivuoret, työ, harrastukset, koulu, päiväkoti ja toinen blogini vievät ajan niin, että jatkuvasti on juostava kilpaa kellon kanssa. Sitä paitsi ei mitenkään vähäisimpänä asiana muutimme juuri unelmiemme kotiin, joten pari kuukautta olemme tehneet muuttoa kaiken hereilläoloajan töiden jälkeen. Meidän arjesta ja uudesta kodista voi lukea esimerkiksi tästä.

0

Heips. Nyt meidän perheessämme on kovin jännittynyt tunnelma, nimittäin mun veljeni kävi keliakia vasta-aine kokeissa. Henkka olisi jo kolmas meidän perheestä, jolla on keliakia. Meidän suku on täynnä keliakiaa, sillä äidin veljellä ja tämän pojalla on myös keliakia. Tämä on hyvinkin outoa, sillä äidin äitillä ei ole keliakiaa. Tietysti teoriassa on mahdollista, että äidin isällä oli keliakia, jota ei osattu vielä tuolloin diagnosoida. Äidinisä kuoli siis 30 vuotiaana.

Anonymous (ei varmistettu)
94

Kävimme eilen Taysissa neljävuotiaan Aavamme kolmannessa gastroskopiassa eli tähystyksessä. Meidän päivämme kulki näin:

Meille oli varattu aika kello 8 Lasten päiväsairaalaan. Aava oli syönyt ja juonut viimeksi edellisenä iltana 19.30. Olimme oikeassa odotusaulassa hetkeä ennen kello kahdeksaa.

Anonymous (ei varmistettu)
9

Vauhdikkaiden kesäpäivien iltoina, kun Aava on peitelty, iltasaduteltu ja pusuteltu sänkyyn ja isot lapset lukevat itsekseen vielä hetken, on hauska selata kännykän kuvagalleriaa ja katsoa, mitä kaikkea päivän aikana tapahtuikaan. Kännykkä kulkee minulla kaikkialla mukana, ja napsin sillä kuvia lasten touhuista pitkin päivää. Kuvien laatu ei ole mikään täydellinen, ja se tietysti jälkikäteen harmittaa, mutta järkkäriä en vaan saa kuljetettua mukana, kun pyöräilemme rannalle, juoksemme kilpaa leikkipuistoon, lähdemme extempore jäätelölle Tampereelle.

Tilaa syöte RSS - tähystys