Olet täällä

gluteeniton leivonta; gluteeniton kakku

Anonymous (ei varmistettu)
120

Joskus sitä kyllästyy kaupan valmiiseen gluteenittomaan tarjontaan ja silloin on parasta ottaa omat keinot käyttöön ja alkaa leipomaan. Anopin synttäreitä vietettiin viikonloppuna ja kun olen ainoa gluteeniton lähipiirissämme, niin menen usein kylään oma kakku mukana. Näin ei kenenkään tarvitse nähdä mun takia vaivaa.

Aikoinaan olin kova leipomaan, mutta sittemmin leipomiset jäivät vähiin. Keliakian myötä olen taas ottanut sitäkin taas mukaan kehiin. Itse leipomalla tietää usein, että saa sitä mitä tilaa. 

Anonymous (ei varmistettu)
46

Teksti Ann-Mari

Marraskuun harmaus voi iskeä päälle aika tiukalla otteella. Silloin on paikallaan leipoa lohtukakku, porkkanakakku.

Leivoin tämän kakun isänpäiväksi. Siihen tuli tupla-annos kuorrutetta, joten jos uskot pärjääväsi vähemmällä, voit puolittaa annoksen. Meillä juuri tuo kuorrute on se, joka taltuttaa harmauden.

 

Gluteeniton porkkanakakku

3 munaa

3 dl sokeria

3 dl gluteenittomia jauhoja

2 tl leivinjauhetta

Anonymous (ei varmistettu)
0

Teksti Ann-Mari

Metsät ovat nyt pullollaan puolukkaa, oletteko huomanneet? Minä kävin puolukassa lähikaupassamme, kun en malttanut odottaa viikonloppuun asti. Oli meinaan pakko saada tätä ihanaa piirakkaa, jonka tein ensimmäisen kerran jo viime viikolla. Silloin ehdin itse ottaa siitä vain yhden palan, sillä se katosi nopeasti parempiin suihin. :-)

Tilaa syöte RSS - gluteeniton leivonta; gluteeniton kakku