Olet täällä

luontaisesti gluteeniton lounas

Anonymous (ei varmistettu)
26,895

Jugendtyylinen ravintola Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa Matkakeskuksen tuntumassa ja pitää syleilyssään erästä keskustan rauhallisinta terassialuetta. Tällä kertaa ravintola valikoitui ruokapaikaksemme herkullisen lounaslistan tuotua veden kielelle. Paikkana Harmooni oli entuudestaan tuttu ja tiesin sen viehättävän tunnelman.

Anonymous (ei varmistettu)
0

Jasmiiniriisin ja mausteisten ruokien tuoksu luikertelee ravintolan ovelle kuin sarjakuvissa ikään vinkaten sormellaan tulemeen sisemmäs. Lounasaikaan ovi käy hyvinkin vilkkaasti Jyväskylän ehkä suosituimmassa thai-sushi ravintola Muang Thaissa, eikä ihme sillä buffetista löytyy monenmoista herkullista lautaselle laitettavaa.

Anonymous (ei varmistettu)
68

Wanha Freda on kiinnostanut ruokapaikkana jo pitkään. Fredalla tarjoillaan kesällä arkipäivisin lounasta, joten nyt oli hyvä hetki käydä kokeilemassa kuinka erikoisruokavalioisen käy tässä paikassa.

Wanhan Fredan miljöö rauhoittaa mielen kaupungin kuhinan keskellä ja silmä alkaa herkutella talon yksityiskohdilla jo sisäpihalle saapuessa. Ruokasali on niin ikään hurmaava.

Anonymous (ei varmistettu)
107

Jos klassinen amerikkalainen ravintolomiljöö on sinun juttusi ja tykkäät tuhdeista ruoka-annoksista on American Diner sinun paikkasi. Mennessään ruokavalioidensa kanssa uuteen ravintolaan, on aina pieni epäilyksen siemen matkassa siitä, kuinka ruokailu onnistuu. Lounaalla ruoka on saatu muokattua luontaisesti gluteenittomaksi lounaslistalta ja luulenpa, etteivät maut ole paljoa poikenneet vierustoverin annoksesta. Ilmeisesti myös lounaslistan hampurilaiset on mahdollista tehdä gluteenittomasti ja ranskalaiset paistetaan omassa rasvakeittimessään.

Anonymous (ei varmistettu)
0

Opiskelujeni kautta ruokailen paljon Jyväskylän Lutakon alueella. Yhdeksi suosikikseni on muodostunut hinta- ja laatusuhteeltaan oiva ravintola Fiilu. Vaikka paikassa onkin monesti tunkua lounasajan alkaessa, saattaa jo tunnin päästä löytyä tyhjiäkin pöytiä. Sisustukseltaan paikka miellyttää silmää ja rauhallinen puheensorina taustoittaa ruokailua. Henkilökunta on ollut auttavaista ja mukavaa.

Tilaa syöte RSS - luontaisesti gluteeniton lounas