Olet täällä

keliaakikkolapsi

Anonymous (ei varmistettu)
81

Haen edelleen kovasti töitä tai jotain jatkokoulutusta. Jotta voisin keskittyä työnhakuun kunnolla, haimme Aavalle hoitopaikan tästä syksystä alkaen. Ajattelin jo keväällä, että kirjoitan ja kuvaan sitten ensimmäisen käyntimme uudessa hoitopaikassa ja sen keittiössä tänne Arjen murusiin. Keliakian takia odotin eniten käyntiä keittiössä, ja aika innoissanikin.

Aava sai paikan kovasti kehutusta pienestä päiväkodista. Meille esiteltiin taloa sekä hoitajia ja näytti oikein kivalta kaikki. Sitten menimme lastentarhanopettajan kanssa keittiön ovelle.

Anonymous (ei varmistettu)
9

Vauhdikkaiden kesäpäivien iltoina, kun Aava on peitelty, iltasaduteltu ja pusuteltu sänkyyn ja isot lapset lukevat itsekseen vielä hetken, on hauska selata kännykän kuvagalleriaa ja katsoa, mitä kaikkea päivän aikana tapahtuikaan. Kännykkä kulkee minulla kaikkialla mukana, ja napsin sillä kuvia lasten touhuista pitkin päivää. Kuvien laatu ei ole mikään täydellinen, ja se tietysti jälkikäteen harmittaa, mutta järkkäriä en vaan saa kuljetettua mukana, kun pyöräilemme rannalle, juoksemme kilpaa leikkipuistoon, lähdemme extempore jäätelölle Tampereelle.

Anonymous (ei varmistettu)
108

Kirkkaanvihreinä loistavat koivut ja nurmikko. Keltainen kukkakeinu, hiekkalaatikossa punaisia ämpäreitä, sinisiä lapioita ja oransseja hiekkamuotteja. Kumisaappaita joka koossa ja kaikissa sateenkaaren väreissä. Vaaleanpunaisia, tummanpunaisia, sinisiä ja monivärisiä kurahousuja ja sadetakkeja.

Villasukat kumppareissa, takkien huput päässä. Kesäkuun loppu 2015, 13 astetta, kaatosade, joka välillä hiipuu pisaroinniksi.

Anonymous (ei varmistettu)
80

Välillä on vaikea keksiä, mistä kirjoittaisi keliakiaa käsittelevään blogiin. Kun ei se keliakia ole mikään juttu. Ei oma pähkinäallergianikaan ole mikään juttu, ihan arkinen ja tavallinen asia niin kuin sekin, että hampaat pestään aamulla ja illalla. Osa elämää, mitäs sen kummallisempaa.

Anonymous (ei varmistettu)
61

Matkalaukkuja, aurinkolaseja, lippiksiä, rantasandaaleita, uimapukuja, Barbie-lehtiä ja kirjoja kodin eteinen ja olohuone täynnä. Tulimme tänään illalla kotiin lomareissulta Espanjan Torremolinoksesta. Lapset purkivat ostamiaan puuesineitä ja koruja matkalaukuista ja pakkasivat reppuihinsa koulukirjoja sekä tuliaistikkareita luokkakavereilleen ja mankuivat, että on "tyyyyylsäääää mennä kouluuuuun" ja että "on kauheen kyylmääää". Onneksi kesälomaan on vain hetki aikaa! Me vähän varastimme ripauksen kesästä jo etukäteen, koska meidän isä on koko kesäkuun työmatkoilla.

Tilaa syöte RSS - keliaakikkolapsi