Olet täällä

puhelimesta

47

Vaikka blogin pääteema pyörii Keliakian ympäröimänä, niin haluan pitää teidät lukijat lähempänä minua ja minun arkeani. Siispä kokoan aina tietyin väliajoin postauksia puhelimeeni eksyneistä arkisista kuvista. Muuten tunnen jääväni jotenkin sermin taakse enkä pääse niin lähelle teitä kuin haluaisin.

Tunnisteet: 
puhelimestasairaala
45

1. Saatiin Juhanin kanssa sen vanhemmilta lasten pelastusliivejä myytäviksi. Olihan ne pakko pukea päälle, kun olivat niin söpöjä.  

2. Ensimmäisen muuttopäivän selfie. Tykkään niin paljon tuosta valotuksesta kuvassa.

 

Tunnisteet: 
puhelimesta
62

Noniin puhelin kaivettu läpikotaisin. Tykkäättekö tämän tyyppisistä teksteistä? Mun mielestä näitä on oikein hauska kirjoitella, kun puhelin kulkee taskussa kokoajan ja on käden ulottuvilla. Minun piti julkaista toissapäivänä eräs mielenkiintoinen teksti, mutta tässä tekstissä selviää syy miksi en sitten julkaissutkaan sitä. Josko sitten seuraavalla kerralla. 

76

Puhelimen kätköistä löytyy todella mielenkiintoisia otoksia omasta arjesta ja ruuista. Ajattelin vähän kelata ajassa taaksepäin ja laittaa tänne näkyviin muttamat puhelin otokset ja muistella viime vuotta ja tätä alku vuotta. Kuvia on niin paljon, että jaan ne kahteen erilliseen tekstiin. Aloitetaan vanhimmasta uudempaan.

Tunnisteet: 
puhelimesta20152016
Tilaa syöte RSS - puhelimesta