Olet täällä

vertaistuki

Anonymous (ei varmistettu)
2

He kumpikin rakastavat prinsessoita ja haluaisivat itsekin olla prinsessa.

He kumpikin haluavat pukeutua mekkoihin ja hameisiin ja näyttää kauniilta.

Kummallakin on tosi pitkä tukka.

He kumpikin pitävät prinsessa Sofiasta ja Ryhmä Hausta.

Kumpaakin pelottaa hirviöt, ja kumpikin itkee yöllä äitiä, jos unessa tulee hirviö.

Molemmat pitävät herkuista ihan hirmuisesti!

He ovat lähes samanikäisiä, ikäeroa on vain muutamia kuukausia.

Anonymous (ei varmistettu)
44

Minulla on ollut keliakia-diagnoosi pian 10 vuotta. En ole päässyt osallistumaan mihinkään varsinaisiin vertaisryhmiin, koska asun 150 kilometrin päässä lähimmästä keliakiayhdistyksestä. Vertaistukea olen kuitenkin onnekseni saanut satunnaisesti samalla paikkakunnalla asuvasta entisestä työkaverista. Hänen luonaan oli mukava piipahtaa kylässä, kun tiesi, että kahvilla saa varmasti myös jotain purtavaa. Jaoimme oirekokemukset, mutta oli meillä myös muutakin juteltavaa.

Anonymous (ei varmistettu)
0

Voiko mikään ilahduttaa enemmän, kuin omalla nimellä postilaatikkoon tullut paksu kirje? Sellaisen Aava tänään sai. Pieni ihminen oikein tärisi ja hyppeli innosta, kun avasimme kuorta. Ja mitä ihanaa sieltä paljastuikaan! Suloinen prinsessapiirustus sekä kirje, jonka alussa luki, että "mullakin on keliakia". Toinen pieni tyttö, jolla on keliakia! Aava kuunteli haltioituneena, kun luin hänelle erään Iidan lähettämän kirjeen. Sitten piti piti lukea kirje toisen kerran. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Kirjeestä kerrottiin heti siskolle ja veljelle.

Anonymous (ei varmistettu)
88

Matkalaukkuja, aurinkolaseja, lippiksiä, rantasandaaleita, uimapukuja, Barbie-lehtiä ja kirjoja kodin eteinen ja olohuone täynnä. Tulimme tänään illalla kotiin lomareissulta Espanjan Torremolinoksesta. Lapset purkivat ostamiaan puuesineitä ja koruja matkalaukuista ja pakkasivat reppuihinsa koulukirjoja sekä tuliaistikkareita luokkakavereilleen ja mankuivat, että on "tyyyyylsäääää mennä kouluuuuun" ja että "on kauheen kyylmääää". Onneksi kesälomaan on vain hetki aikaa! Me vähän varastimme ripauksen kesästä jo etukäteen, koska meidän isä on koko kesäkuun työmatkoilla.

Anonymous (ei varmistettu)
32,832

Kävin katsomassa ystäväni kanssa Tampereen työväen teatterin esityksen Vauvasuihku. Teatterikorkeakoulusta valmistuneiden näyttelijöiden Saara Kotkaniemen ja Annika Poijärven hauska ja taitava esitys kertoi, mitä tapahtuu Internetin vauvapalstoilla, kun odottajat ja vauvan juuri saaneet keskustelevat äitiydestä.

Anonymous (ei varmistettu)
0

Teksti Tarja Korpinen

Muistan aina sen puhelun kun silloin kolme vuotiaan tyttäremme Ninnin lääkäri soitti ja kertoi, että verikokeiden perusteella Ninnillä on vahva epäilys keliakiasta. Siinä samassa näin silmissäni ruokatarjottimen, jota vein potilaalle vajaa kaksikymmentä vuotta aikaisemmin. Potilaan ruokavalio oli laktoositon ja gluteeniton. Tuntui, että lysähdän kokoon ja että minun pitää lapselleni tarjota niin ankeaa ruokaa!

Tilaa syöte RSS - vertaistuki