Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Aina silloin tällöin joutuu ravintolassa tai yksittäisen ruokaostoksen kanssa siihen tilanteeseen, ettei rahalleen ole saanut olettamaansa vastinetta. Asian käsittely on monenkirjavaa ja toisinaan ei palautteeseensa saa edes vastinetta. Tämä tuntuu melko ikävältä eteenkin, jos olet vaikkapa sairastunut ruuasta, jonka piti olla ruokavalioosi sopivaa.

Männä viikolla tällainen tapaus kävi Vuohelan Herkun tuotteen kanssa ja lähetin heille palautetta asian tiimoilta. Vastine tuli nopeasti ja kävimme yhdessä läpi tilanteen. Koin tulleeni hyvin kuulluksi ja postiin pistettiin vielä hyvitystä tilanteen johdosta.

Kävin tänään hakemassa paketin ja olin kieltämättä äimistynyt. Nyt kelpaa syödä herkkuleipiä ja kokeilla pitkästä aikaa pullankin tekemistä.


Anonymous (ei varmistettu)
0

Jasmiiniriisin ja mausteisten ruokien tuoksu luikertelee ravintolan ovelle kuin sarjakuvissa ikään vinkaten sormellaan tulemeen sisemmäs. Lounasaikaan ovi käy hyvinkin vilkkaasti Jyväskylän ehkä suosituimmassa thai-sushi ravintola Muang Thaissa, eikä ihme sillä buffetista löytyy monenmoista herkullista lautaselle laitettavaa.

Muang Thaissa gluteenittomat ruuat on merkitty selkeästi sekä heidän kotisivuillaan että itse paikan päällä. Yleensä gluteenittomia ruokavaihtoja on enemmän, mitä ei soveliaita. Ainoan miinuksen taitavat tuottaa jälkiruokasuklaat, jotka eivät ole luontaisesti gluteenittomia.

Pidän ruokien makumaailmasta, jota on vaikea omassa kotikeittiössä tavoittaa. Muang Thaihin on helppo tulla myös isomman ryhmän kanssa, sillä ruokavalikoimasta löytyy jotakin myös kasvissyöjille ja vegaaneille sekä laktoosia välttäville.


Anonymous (ei varmistettu)
68

Wanha Freda on kiinnostanut ruokapaikkana jo pitkään. Fredalla tarjoillaan kesällä arkipäivisin lounasta, joten nyt oli hyvä hetki käydä kokeilemassa kuinka erikoisruokavalioisen käy tässä paikassa.

Wanhan Fredan miljöö rauhoittaa mielen kaupungin kuhinan keskellä ja silmä alkaa herkutella talon yksityiskohdilla jo sisäpihalle saapuessa. Ruokasali on niin ikään hurmaava.

Luontaisesti gluteenittomasta ruokailusta päästiin henkilökunnan kanssa nopeasti yhteisymmärrykseen ja ruokailu sujui mutkattomasti. Itse pidän tämän tyyppisestä raikkaasta ja huolella tehdystä ruuasta ja mikäli kahvina on vielä oman kylän paahtimo Pavun kahvia, olen itse mairaus ruuan jälkeen. Suosittelenkin välillä kokeilemaan erilaisia lounaspaikkavaihtoehtoja, sillä koskaan ei tiedä millainen pieni ruokaparatiisi avoimen oven takaa avautuu.


Sivut