Olet täällä

gluteeniton ruoka

121

Eilen oli ihana päivä monella tapaa. Aamu käynnistyi monen tunnin yöunien jälkeen rennosti hyvällä aamupalalla. Joimme kahvit, äiti teki letit, minä stressasin vaatteista ja mietin kuinka antaisin parhaan mahdollisen vaikutuksen itsestäni täysin tuntemattomalle ihmiselle. Pakkasin itselleni lehden, lääkkeet, kaikki epikriisit ja dokumentit, kuulokkeet ja puhelimeni, laturia unohtamatta.

Anonymous (ei varmistettu)
102

Olen miettinyt usein sitä, että kannattaako erikoisruokavalioiset asettaa vastakkain normiruokavalioisten kanssa? Tässä joku aika sitten monet keliaakikot pahoittivat mielensä siitä kun Markus Maulavirta kommentoi Imagelehdessä sitä, kuinka erikoisruokavalioiset ihmiset saavat hänen verisuonensa pullistumaan päässä. Asia nousi esiin Twitterissä

Anonymous (ei varmistettu)
80

Kun sairastuin keliakiaan, niin menin hetkellisesti sekaisin siitä, että en saanut enää syödä rakastamaani Elovenan kaurahiutaleita. Olen aina ollut hyvin nirso kaurahiutaleiden ja puuron suhteen. Mikään muu hiutale ei mulle kelvannut ennen keliakiaa kuin Elovena. Kun sitten keliakia tuli ja sotki mun ruokailutottumukset, niin tuli hetkellisesti tai oikeastaan aika pitkäksikin aikaa mulle vähän tenkkapoo meininki, että mitäs nyt. Testasin kaikki markkinoilla olevat gluteenittomat kaurahiutaleet, eikä mikään hiutale ollut mun mieleeni.

Anonymous (ei varmistettu)
10

Elämä on täynnä juhlapyhiä, joita sitten juhlitaan yleensä jollain tietyllä leivonnaisella. Helmikuussa tällaisia päiviä on Runebergin päivä ja laskiainen. Sitten tulee vappu, jolloin koko Suomi syö munkkeja. Jouluisin syödään joulutorttuja. Näitä juhlapyhiä ja niihin liittyviä tarjoiluja riittää.

 

 

Anonymous (ei varmistettu)
73

Teksti Ann-Mari

Huh mikä reissu! Syyslomaviikko hurahti Kaisan jalkapallojoukkuuen kanssa Barcelonan lähistöllä. Neljän päivän peliturnaukseen yhdistettiin myös kaupunkilomailua (lue: shoppailua) Barcelonassa. Voitte kuvitella millaisen kassimäärän 57 nuorta naista saivat puolentoista päivän aikana Barcelonasta kerättyä. :-)

Tilaa syöte RSS - gluteeniton ruoka