Olet täällä

#gluteenittomatsafkat

Anonymous (ei varmistettu)
108

Kun odottaa lääkärin soittoa ja koetuloksia sitä helposti pelkää pahinta. Kuvittelee melkein oman kuolemansa läpi ja murehtii miten perhe selviää. Kun itse sain kuulla puhelimitse sairastavani keliakiaa koin äärimmäisen suurta helpotusta. Tieto tuli täytenä yllätyksenä, mutta olin ikionnellinen ettei kyseessä ollut mitään vakavampaa. 

Anonymous (ei varmistettu)
131

Kesän aikana sitä ehtii monenmoista. Jotta meillä ei aika vaan päässyt käymään pitkäksi, matkasimme ilman lapsia ystäväpariskunnan kanssa pidennetylle viikonlopulle Unkariin Budapestiin heinäkuun alkupuolella. 

Anonymous (ei varmistettu)
117

Ajattelin jakaa teille nopean ja hyvän arjen ruokareseptin: tortillat uunissa. Niistä voi helposti tehdä erimakuisia sekä säätää ruuan tulisuusastetta omaan makuun sopivaksi. Välillä on hauskaa syödä tortilloita näin eikä aina niin, että pilkotaan aineksia kymmeneen eri kuppiin ja jokainen kasaa itse tortillansa, vaikka semmoiset tortillat ovatkin meillä koko perheen ehdotonta herkkuruokaa.

Anonymous (ei varmistettu)
2

Ennen lähtöämme Espanjan Torremolinokseen laitoimme hotelliin sähköpostia, jossa kerroimme saapumisaikamme, kyselimme vuokra-auton parkkeerauksesta ja kerroimme, että pikkuisellamme on keliakia ja gluteeniton ruokavalio. Olimme ostaneet aamupalan koko reissun ajaksi, joten pyysimme, että tieto välitetään ravintolaan. Vastaus tuli muutaman päivän kuluttua. Keliakiaa ei erikseen mainittu, mutta kaikki kysymämme asiat kuulemma hoituvat.

Anonymous (ei varmistettu)
0

Kiitos Hanna  ruokahaasteesta! Kerronpa minäkkin yhden päivän aterioistani, tosin erittäin epätyypillisenä päivänä, lomalla ulkomailla. Kotiateriat kun on niin tylsiä ja samanlaisia,ettei niissä ole juuri kertomista... Ei vaan, kyllähän se syöminen yleensä sitä arkea on ja kerron varmaan tuonnempana jostain tavallisesta kotisyömisestäkin.

Anonymous (ei varmistettu)
47

Aamu alkaa luonnollisesti aamupalalla. Tällä kertaa söin kaksi palaa Porokylän siemenleipää voilla ja juustolla. Sekä pilkottuna yhden banaanin ja klementiinin, tietenkin raejuustolla maustettuna.

Oikein toimiva aamupala. Tämän voisi syödä huomennakin. Vaikka juuston rippeet nakertelin leipien päälle.

Aamupalalla jaksoin puolille päivin. Sitten oli aika napata jääkaapista pitsaa ja laittaa päälle hieman pitsajuustoa ja mikroon lämpiämään.

Sivut

Tilaa syöte RSS - #gluteenittomatsafkat