Olet täällä

leivonta

Anonymous (ei varmistettu)
0

Muistan kun minut alkuvuodesta pyydettiin kirjoittamaan Gluteeniton suunta yhteisöön. Minulla oli heti alkuun sellainen ajatus, että bloggaan tänne kerran viikossa. Kuinkas sitten kävikään? Minulle kävi niin, että tämä kevät on vienyt minua kuin pässiä narussa eli blogimaailmassa on tapahtunut niin paljon, että ajatukseni heitti härän pyllyä heti alkuunsa. 

Anonymous (ei varmistettu)
2

Olen niin kiireinen ihminen, että en ehdi itse paljoakaan leipomaan gluteenittomia leivonnaisia. Menen usein sieltä mistä aita on matalin eli suuntaan itseni usein pakastealtaan luokse kaupassa.  Monen suomalaiset gluteenittomat valmistajat leipovat niin hyviä tuotteita, että mun ei edes oikeastaan tarvitsekaan leipoa kaikkea itse. Toinen syy miksi en leivo itse usein on se, että silloin tulisi syötyä myös liikaa. Nyt syön yhden pullan ja se riittää pitkäksi aikaa. 

Tunnisteet: 
leivontagluteeniton
42

Gluteeniton leipominen saatika ruoan laitto ovat molemmat minulle täysin vieraita asioita. Tavallaan totuttelen edelleen ajatukseen keliakiasta. En kuitenkaan ikuisesti voi välttää tuota punaista vaatetta, nimittäin leipomista. Ruokaa voi vielä jotenkin väsätä, mutta leipominen ei kuulu millään tasolla osaamisalaani. 

Tilaa syöte RSS - leivonta