Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
70

Teksti Ann-Mari

Tunnetko jo banoffeen - kinuskin, banaanin ja kermavaahdon kuorruttaman herkkuleivonnaisen, jonka tekemisessä ei tarvita uunia? Meillä tämä herkku on muodostunut oikein hitiksi, eikä sen valmistaminen ole kovin monimutkaista. Eniten aikaa vie keksimurupohjan jäähdyttäminen.

Käytin tämän banoffeen keksimurupohjaan viimeiset gluteenittomat piparkakut, joten se sai kivan mausteisen säväyksen. Lisäksi joukossa oli gluteenittomia digestive- ja suklaakeksejä.

Toffeen voit keittää kondensoidusta maidosta, mutta sitä on saatavana myös valmiina. Maidosta keittämällä aikaa kuluu useita tunteja, joten valmis purkkitoffee on nopeampi vaihtoehto. Ja kun ainekset varaa kaappiin jo ennalta, saa banoffeen pöytään aika pienelläkin varoitusajalla, puolessatoista tunnissa.

Gluteeniton banoffee

Pohja:

200 g gluteenittomia keksejä

100 g voita

Täyte:

1 prk (n. 397 g) kondensoitua, karamellisoitua maitoa (esim. Dovgan)

2-3 banaania

1 rkl sitruunamehua

(0,5 dl suolapähkinöitä)

Päälle:

2 dl kuohukermaa

keksimuruja

Murskaa keksit hienoksi muovipussissa puristelemalla tai tehosekoittimessa. Sulata voi ja kaada se keskimurun sekaan. Sekoita hyvin.

Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä keksimuru-voiseos pohjan päälle. Laita pohja jäähtymään jääkaappiin vähintään tunniksi. Voit myös valmistaa pohjan jääkaappiin vaikka edellisenä päivänä, mutta täytä se vasta juuri ennen tarjoilua.

Irrota jäähtynyt pohja varovasti vuoasta ja laita tarjoilualustalle.

Levitä pohjan päälle viipaloidut banaanit ja ripottele sitruunamehu niiden päälle. Peitä banaanit toffeella ja ripottele halutessasi suolapähkinät päälle. Lisää lopuksi kuohkeaksi vaahdotettu kermavaahto banoffeen päälle. Murustele päälle vielä keskimuruja.

 

 

Kommentit

is there a cure for arthritis hair fall reasons in men https://ivermectstromect.com/# ivermectin 3 mg https://ivermectinst.com/# ivermectin 3 mg https://stromectolivermect.com/# ivermectin over the counter https://ivermectstromect.com/# ivermectin for humans https://stromectolivermect.com/# ivermectin 12 mg
seafood allergy symptoms facts about asthma attacks https://ivermectinst.com/# ivermectin 12 mg https://ivermectinstrom.com/# ivermectin for humans https://stromectolivermect.com/# ivermectin for sale humans https://ivermectinsts.com/# ivermectin 6 mg https://ivermectinsts.com/# ivermectin 3 mg
athletic induced asthma allergy and immunology https://canadianexpresspharm.com/# online pharmacies

Sivut

Lisää uusi kommentti