Olet täällä

lomamatka

Anonymous (ei varmistettu)
2

Ennen lähtöämme Espanjan Torremolinokseen laitoimme hotelliin sähköpostia, jossa kerroimme saapumisaikamme, kyselimme vuokra-auton parkkeerauksesta ja kerroimme, että pikkuisellamme on keliakia ja gluteeniton ruokavalio. Olimme ostaneet aamupalan koko reissun ajaksi, joten pyysimme, että tieto välitetään ravintolaan. Vastaus tuli muutaman päivän kuluttua. Keliakiaa ei erikseen mainittu, mutta kaikki kysymämme asiat kuulemma hoituvat.

Anonymous (ei varmistettu)
0

Mitä kolmelapsinen perhe tarvitsee mukaansa viikon matkalle etelän lämpöön? Vaatteita, kenkiä, leluja, hellehattuja, aurinkorasvoja ja -laseja, kirjoja, täydellisen lääkearsenaalin, eväitä, mahdollisesti rattaat, kameran ja sen laturin sekä tietysti ainakin ne tavalliset peseytymisvälineet ja muut henkilökohtaiset tavarat. Jos lapset ovat ihan pieniä, ainakin muutamaksi päiväksi vaippoja ja tuttuja purkkiruokia.

Anonymous (ei varmistettu)
47

Matkalaukkuja, aurinkolaseja, lippiksiä, rantasandaaleita, uimapukuja, Barbie-lehtiä ja kirjoja kodin eteinen ja olohuone täynnä. Tulimme tänään illalla kotiin lomareissulta Espanjan Torremolinoksesta. Lapset purkivat ostamiaan puuesineitä ja koruja matkalaukuista ja pakkasivat reppuihinsa koulukirjoja sekä tuliaistikkareita luokkakavereilleen ja mankuivat, että on "tyyyyylsäääää mennä kouluuuuun" ja että "on kauheen kyylmääää". Onneksi kesälomaan on vain hetki aikaa! Me vähän varastimme ripauksen kesästä jo etukäteen, koska meidän isä on koko kesäkuun työmatkoilla.

Tilaa syöte RSS - lomamatka