Olet täällä

loma

46

Pettymys. Nimittäin laivan Buffet ravintolaan. Olimme viime viikonloppuna viettämässä minilomaa Tallinnassa. Sinne matkasimme Silja Line baltic Queenilla. Laiva oli itsessään tosi hieno ja meidän hyttimme olivat priimaa, mutta ruokailu. Gluteenittomat ruoat oli merkitty epäselvästi, jolloin huomaamattomampi olisi tehnyt helposti virheitä syömisissään. Esimerkiksi äitini söi vahingossa ruokaa, joka sisälsi gluteenia, koska allergeeni-laput olivat menneet ristiin.

122

Edellinen postaukseni herätti paljon keskustelua niin puolesta kuin vastaankin. Olen iloinen, että ihmiset ottivat kantaa ajatuksiini ja muistivat sen miten meillä ajatukset voivat olla erilaisia. Erilaisuudesta huolimatta te muistitte sekä minä myös muistin kunnioittaa toistemme ajatuksia. Minä koen keliakian muuttaneeni elämäni päälaelleen tietyllä tapaa. Se muutos on ollut iso muutos kohti hyvää ja terveellistä elämää. Nyt kuitenkin itse tekstiin.

Tunnisteet: 
mökkiloma
40

Elämä on näyttänyt taas ilojaan ja surujaan. Olemme miettineet niin kuolemaa, kuin myös syntymää. Kaikkiin näihin tapahtumiin on aina liittynyt myös makuja. Ruoka kulkee meidän mukanamme elämässä, koska pitäähän jokaisen syödä elääkseen ja välillä ihan tuntuu, että elän syödäkseni, niin mukavaa on kokkailla ja syödä hyvää ruokaa. :) Maut jäävät monesti muistoihimme ja myöhemmin jotain tapahtumaa tai vierailua mieleen palauttaen, tulvii muistoistamme yleensä myös makuja.

105

Eilen tein kevyen paluun arkeen muutaman viikon joululomalta. Olin yliopistolla kahvittamassa yhdessä tilaisuudessa ja samalla vein yhden kurssin viimeistellyn oppimispäiväkirjani opettajan toimistohuoneen postilaatikkoon. Nyt keväällä on ihan uusia juttuja opintojen saralla, saa nähdä miten niistä selviän. Koko viime syksyn sain ihanasti opiskella pelkästään kirjallisuutta, mutta nyt keväällä käyn pakollisia ruotsin- ja englanninkursseja. Ensi vuonna kirjoitan kandidaatintutkintoa, joten kaikki pakolliset on hyvä suorittaa ajoissa alta pois.

Tilaa syöte RSS - loma