Olet täällä

gluteenittomuus

135

Tänä keväänä on tullut täyteen kymmenen vuotta siitä, kun minulla diagnosoitiin keliakia. Yläasteen seitsemäs luokka oli silloin juuri päättymässä, joten minulla oli hyvin kesä aikaa perehtyä gluteenittomaan ruokavalioon. Keliakian löytämiseen meni kohdallani hieman reilu vuosi. Oireet alkoivat nivelkivuilla, jotka etenkin sormissa olivat välillä pahoja. Muistan joitakin käsityötunteja, jolloin lapasten kutominen tuotti tuskaa, koska sormeni olivat niin jäykät.

Anonymous (ei varmistettu)
46

Meillä on nyt ihan uusi arki. Muutimme tänne Pirkanmaalle kesällä 2014, ja nyt vihdoin löysin töitä tässä viestintäalan vaikeassa työtilanteessa. Onkin nyt ihan uutta, että koko perhe lähtee aamulla aikaisin ja kotona ollaan kaikki vasta päivällisaikaan.

Aava oli jo syksyllä pari päivää viikossa opettelemassa päiväkotielämää minun kirjoitustöiden ja työnhaun ajan, joten sillä tavalla muutos ei ollut iso hänelle. Vaikka olihan se nyt kuitenkin iso muutos: pitkän joululoman jälkeen viitenä päivänä viikossa pitkä päivä. Onhan se rankkaa.

Tunnisteet: 
gluteenittomuus
Tilaa syöte RSS - gluteenittomuus