Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Kun ulkomittari niiaa - 30 asteen tietämille, alkaa helposti miettimään onko ihan pakko liikkua ulkona enemmän kuin välttämätöntä. Tässä tilanteessa lähikaupat tulevat ainakin kaupunkilaiselle helposti mieleen. Omaksi maitokaupakseni on muodostunut Voionmaankadun Ruokavinkki. Vaikka kauppa ei pysty kilpailemaan lattiapinta-alastaan isojen markettien kanssa, on sen valikoima kelpo keliaakikonkin silmin.

Tänään pakastehyllyyn olivat saapuneet somessa hehkutetut Pirkan gluteenittomat riisipiirakat. Mikäli piirakat tosiaan ovat Porokylän Leipomon tuotteita, on hinta kohdillaan. Suosikikseni ovat muodostuneet, eteenkin näin talviaikana, The Ginger Peoplen inkiväärimakeiset. Nämä Indonesian ihmeet auttavat flunssan ensioireisiin.

Gluteenittomien tuotteiden lisäksi Ruokavinkissä on hyvä luomutuotteiden valikoima. Sieltäkin löytyy yhtä sun toista meille keliaakikoille sopivaa ostoskorin täytettä. Reilun kaupan ruusut puolestaan tarttuvat helposti matkaan tuomaan iloa piteneviin päiviin antaen lupauksen aikanaan saapuvasta kesästä.

Lisää uusi kommentti