Olet täällä

ravintolat

Anonymous (ei varmistettu)
62

Jyväskylässä pitkään vaikuttanut Jyväshovi sulki ovensa ja pian sen tilalla kasvaa uusi Verso. Pääsin tutustumaan uuden tulokkaan ilmeeseen Pop up -työpajassa, jossa esiteltiin hotellin ja baarin tunnelmaa ja tarjontaa. Olen pitkään arvostanut Klaus K:n ja Grand Hotel Tammerin kaltaisia paikkoja, joten odotus uutta Versoa kohtaan sen taustatahot tietäen oli korkealla.

Anonymous (ei varmistettu)
69

Tutkimme ruokalistaa pienellä huoltoasemalla lähellä Helsinkiä. Ilahdumme, koska lastenlistassa on monta ruokaa merkitty koodilla G, gluteeniton. Pieni keliaakikkomme haluaa nakit ja ranskalaiset. Lomamatkalla kun ollaan, niin hän myös ne saa.

Ennen tilaamista on kuitenkin kysyttävä se peruskysymys.

‒ Meneekö teillä ranskalaisten friteerauskeittimeen mitään muuta kuin ranskalaisia? Meneekö esimerkiksi nuggetit?

‒ Eeei kai... Käynkö kysymässä?

‒ Kiitos mielellään.

Keittiöstä tulee nuorehko nainen vihainen ilme kasvoillaan.

‒ Niin?

Anonymous (ei varmistettu)
0

Toisinaan kannattaa tehdä matka sillan toiselle puolelle. Näin kävi matkatessani Messusillan yli Lutakosta Matkakeskuksen läheisyydessä sijaitsevaan Jyväskylän Vanhaan Asemaravintolaan. Ravintola on vaatimattoman näköinen ulkoa käsin, mutta sisällä odottavat tyylikkäät taulut, kauniit kristallikruunut ja muutoinkin kauniisti aseteltu ruokasali.

Anonymous (ei varmistettu)
121

Tänään päiväni täyttyi viikingeistä. Kävin testaamassa Gunnheim-peliä, joka viritti ennakkotunnelman siihen tulokulmaan, että päädyin lounastamaan  viikinkiravintola Haraldiin. Harald on hyvin toteutettu teemaravintola sisustukseltaan, musiikiltaan ja ruualtaan, vaikkakin usein lounasruoka ei ole ravintolan omaleimaisinta ruokaa.

 

Anonymous (ei varmistettu)
0

Jasmiiniriisin ja mausteisten ruokien tuoksu luikertelee ravintolan ovelle kuin sarjakuvissa ikään vinkaten sormellaan tulemeen sisemmäs. Lounasaikaan ovi käy hyvinkin vilkkaasti Jyväskylän ehkä suosituimmassa thai-sushi ravintola Muang Thaissa, eikä ihme sillä buffetista löytyy monenmoista herkullista lautaselle laitettavaa.

Anonymous (ei varmistettu)
68

Wanha Freda on kiinnostanut ruokapaikkana jo pitkään. Fredalla tarjoillaan kesällä arkipäivisin lounasta, joten nyt oli hyvä hetki käydä kokeilemassa kuinka erikoisruokavalioisen käy tässä paikassa.

Wanhan Fredan miljöö rauhoittaa mielen kaupungin kuhinan keskellä ja silmä alkaa herkutella talon yksityiskohdilla jo sisäpihalle saapuessa. Ruokasali on niin ikään hurmaava.

Sivut

Tilaa syöte RSS - ravintolat