Olet täällä

lounas

Anonymous (ei varmistettu)
108

Kun odottaa lääkärin soittoa ja koetuloksia sitä helposti pelkää pahinta. Kuvittelee melkein oman kuolemansa läpi ja murehtii miten perhe selviää. Kun itse sain kuulla puhelimitse sairastavani keliakiaa koin äärimmäisen suurta helpotusta. Tieto tuli täytenä yllätyksenä, mutta olin ikionnellinen ettei kyseessä ollut mitään vakavampaa. 

Anonymous (ei varmistettu)
0

Makumatkalle pääsee myös lounasaikaan Jyväskylän Lutakossa. Trattoria Aukio on sisustukseltaan kaunis ja makumaailmaltaan oman arvonsa tunteva, kuten italialaishenkiseen ravintolaan kuuluukin.

Anonymous (ei varmistettu)
0

Toisinaan elämä on yhtä hässäkkää, kuten Lapinlahden Lintujen sketsissä sanailtiin. Kiireiset päivät ja yllättäen vaihtuvat aikataulut saattavat muuttaa päivän kulkua niin, että olet kaukana aikomastasi ruokapaikasta. Silloin lähdetään selaamaan netistä erilaisten palveluiden kautta läheisiä lounaspaikkoja ja niiden sopivuutta itselle. S-ketjun paikat ovat yleensä melko varmoja tapauksia, sieltä löytyy jotakin suuhun laitettavaa. Myös ruokalistat paljastavat G-merkinnöillään sen, että ainakin joku yrityksessä on miettinyt keliakia-asioita.

Tilaa syöte RSS - lounas